Programmering

4 grunde til, at bredbåndsdæksler skal dø

Alle hader dem, men flere og flere amerikanere befinder sig i grænserne for bredbåndsdatahætter. Hver måned kæmper millioner af husstande med at afbalancere deres internetbrug mod at forblive under deres brugsgrænser.

Da antallet af brugere, der er berørt af datakapsler, vokser, øges antallet af klager. FCC-formand Tom Wheeler sagde, at agenturet har set på datakapsler: "Det er ikke et nyt emne for os, det er helt sikkert," sagde han. Men tilsynsmyndigheder og lovgivere har endnu ikke gjort noget ved dem - og de burde. Her er hvorfor.

Ingen garanti for nøjagtighed eller gennemsigtighed

Uanset om du mener, at datahætter er retfærdige, kan der ikke være noget argument for, at de målere, der bruges til at måle brugen, skal være nøjagtige og gennemsigtige - kun de er det ikke. For alt det Comcast CEO Brian Roberts kan lide at hævde, at bredbåndsdata er nøjagtigt som elektricitet, og kunder, der bruger mere, skal betale mere, har virksomheden kæmpet med tand og søm mod at blive reguleret som et hjælpeprogram. Der er ikke noget agentur, der ligner FERC, der regulerer bredbåndsmåleenheder.

Ikke overraskende er der rigelige rapporter om internetudbydere, der opkræver forbrugere for brug, mens de ikke er hjemme, mens deres modemer er afbrudt, eller strømmen er slukket. Ifølge DSLReports har FCC modtaget 13.000 klager over Comcasts datakapsler i år, og mange af dem hævder, at virksomhedens målere ikke stemmer overens med brugernes egen routerstatistik.

Ars Technica fortalte denne måned i udtømmende detaljer erfaringerne fra fire Comcast-kunder i forskellige dele af landet, der blev walloped med ublu for store gebyrer - mere end $ 1.500 i et tilfælde - for bredbånd insisterer de på, at de umuligt kunne have brugt.

Comcasts svar i alle tilfælde (overraskelse!) Var at fortælle kunderne, at målerne var nøjagtige og ikke skulle stilles spørgsmålstegn ved. "Vi ved, at vores måler er rigtig ... med vores måler giver vi dig en garanti for, at den er perfekt," insisterede en Comcast-kundeservicemedarbejder over for en abonnent, der bestred datagebyrer. Hvem siger, at kunden altid har ret?

Comcast er så sikker på nøjagtigheden af ​​sine målere, fordi NetForecast, firmaet, som Comcast betaler for at foretage periodiske vurderinger af sine forbrugsmålere, foretog målinger i 55 hjem sidste år - en uendelig lille del af Comcasts 23,8 millioner bredbåndskunder - og fandt ud af, at Comcast nåede sit mål om 99 procent nøjagtighed.

Teknisk kyndige kunder henvender sig ofte til tredjeparts firmware som DD-WRT for at måle deres brug. En abonnent har brugt gratis Tomato-firmware til at måle sit Comcast-dataforbrug siden midten af ​​2013 og fundet gentagne uoverensstemmelser - hvor Comcasts datamåler ofte producerer aflæsninger mindst 10 procent højere end hans egne aflæsninger - og lejlighedsvis så meget som 52 procent højere . På andre tidspunkter var Comcasts aflæsninger lavere end hans egen eller næsten identiske. Virksomheden gav aldrig noget officielt ord om, hvad der kunne have forårsaget forskellene.

I intet tilfælde af omstridte gebyrer for overforbrug ville virksomheden fremlægge bevis for, at dataene blev forbrugt eller sige, hvilke websteder de blev brugt på, eller efter hvilken metode de blev målt. "Hvis Comcast, landets største internetudbyder, ikke kan afgøre, hvad der skubber sine abonnenter over deres datakapsler, hvorfor skal kunderne forventes at finde ud af det alene?" Spurgte Ars.

Dette er ikke et nyt problem - det har foregået i årevis. Internetudbydere har en forpligtelse i henhold til Open Internet Transparency Rule til at videregive nøjagtige oplysninger om ydelsen og omkostningerne ved deres tjenester. Hvis de ikke er i stand til at levere det, er der en enkel løsning på brugsmålerproblemer: Fjern hætter.

De findes udelukkende for at prissætte brugerne

Nøjagtigheden af ​​forbrugsmålere er kun en del af problemet med datahætter. Faktum er, at der først og fremmest ikke er behov for kasketter til brug af bredbånd i hjemmet. Datakapsler er resultatet af internetudbydere, der udnytter fuldt ud manglen på konkurrence på bredbåndsmarkedet for at skære forbrugere.

Tilbage i 2012 blev der indgivet en lov i senatet, der ville have begrænset internetudbyderes brug af datahætter udelukkende til at tackle overbelastning i netværket. Data Cap Integrity Act kom som svar på en undersøgelse fra nonprofit-gruppen The New America Foundation, som konkluderede, at datahætter om bredbåndsbrug kun tjener bilk-kunder og kvæler online innovation, snarere end at sikre, at internetdata bevæger sig netværkslinjerne uhindret.

Comcast indrømmede over for FCC i et afsløringsdokument, at datahætter "ikke løser problemet med netværksbelastning, hvilket skyldes trafikniveauer, der varierer fra minut til minut." En Comcast-direktør indrømmede, at kasketter er en "forretningspolitik" snarere end en teknisk nødvendighed.

I stedet kan Comcast gerne hævde, at datakapsler handler om "retfærdighed" for at sikre, at kunder, der bruger mere, betaler mere. Men en undersøgelse fra National Bureau of Economic Research fandt ud af, at folk på ubegrænsede dataplaner effektivt betaler mindre pr. Gigabyte data sammenlignet med dem på afmålte planer - henholdsvis ca. $ 1,68 versus $ 3,02 eller en forskel på næsten 80 procent. Og du kan ikke se Comcast tilbyde at tilbagebetale forskellen til kunder, der bruger mindre end deres datatillæg hver måned. Hvor er retfærdigheden i det?

"Tilhængere af internetdatakapsler vil have tingene begge veje: indrømme, at de månedlige forbrugsgrænser ikke har noget at gøre med overbelastning, mens de samtidig argumenterer for, at de, der bruger mest, skal betale mere (men ikke at de, der bruger mindst, skal få noget rabat), "skriver forbruger.

Amerikanerne betaler allerede nogle af de højeste bredbåndsatser i verden. I stigende grad måler internetudbydere abonnenter med overskydende gebyrer på toppen - eller opfordrer kunder til at tilmelde sig en ubegrænset dataplan, hvilket i Comcasts tilfælde tilføjer hele 50 $ mere pr. Måned.

En undersøgelse fra Pew Research Center viste, at indførelse af bredbånd til hjemmet har været udbredt på 67 procent af amerikanerne, lidt ned fra 70 procent i 2013. De månedlige omkostninger ved service nævnes af ikke-adoptere som den vigtigste årsag til ikke at have hjemmebredbånd, selv skønt ikke tredjepart af amerikanerne ikke har service betragtes som en stor ulempe ved at finde et job, få sundhedsoplysninger eller få adgang til andre vigtige oplysninger.

Comcasts fortjenstmargener på højhastighedsinternet overstiger 90 procent, og Time Warner Cables bredbåndsmargener var 97 procent i 2013, rapporterer CIO. Comcast sendte sin stærkeste indtjening i år og fik et overskud på 2,13 mia. $ På en omsætning på 18,8 mia. $ I første kvartal. Virksomhedens voksende brug af datakapsler vil sikre, at indtægtsstrømmen fortsætter med at vokse.

Modvirke ledningsskæring og begræns innovation

Som jeg skrev i sidste uge, "kabeludbydere trækker stopperne for at gøre [ledningsskæring] til et dyrt forslag. Bredbåndsdatahætter er blevet streamingens akilleshæl."

En undersøgelse fra The New America Foundation viste, at datakapsler underminerer konkurrencen ved at afskrække forbrugerne fra at henvende sig til tjenester som Netflix, Hulu og Crackle. Et andet stridspunkt: Streamingtjenesterne, der tilbydes af internetudbydere som Cox og Comcast, er undtaget fra deres datakapsler, mens streaming fra rivaler som Netflix og YouTube ikke er det.

Forskning fra National Bureau of Economic Research viser, at bredbåndsdata til hjemmebrug har en dramatisk effekt på forbrugernes adfærd. "Vi ser, at folk trækker sig væsentligt tilbage, når muligheden for overforbrug kommer op," fortalte Jonathan Williams, medforfatter af avisen og en assisterende professor i økonomi ved University of North Carolina i Chapel Hill, til Washington Post.

Government Accountability Office (GAO) har rejst bekymring over, at brugsbaseret prisfastsættelse kan få forbrugerne til at begrænse deres brug af datatungt indhold og applikationer. At begrænse tunge brugere kunne igen "begrænse innovation og udvikling af datatunge applikationer," advarede GAO.

Rapporten fra New America Foundation tilsluttede sig: "Fremtiden [på Internettet] handler ikke kun om streaming af film eller tv-udsendelser, men også adgang til onlineuddannelse eller telesundhedstjenester, der lige er begyndt at tage fart. Dækning af deres fremtid kan betyde, at der begrænses til nationens fremtid også. "

Ingen markedsanvendelse for bredbåndsbrugere

Grundårsagen til datahætter - bortset fra grådighed - er, at det amerikanske bredbåndsmarked vokser stadig mindre konkurrencedygtigt. Sidste år bemærkede justitsministeriet, at 70 procent af de amerikanske hjem kun har adgang til en eller ingen udbyder, der tilbyder 25 Mbps-hastigheder - standarddefinitionen af ​​bredbånd. Takket være branchestøttede / skriftlige statslove, der forbyder konkurrence fra kommunalt bredbånd, er det usandsynligt, at situationen forbedres snart.

Deltagerne i GAO-fokusgruppen for hjemmebredbånd sagde, at de ville se på at skifte udbyder, hvis de stod over for datahætter, men mangler et valg. Denne klage blev gentaget af en kunde, der udfordrede Comcasts for store gebyrer og sagde, at han ville skifte bredbåndsudbyder, men Comcast var den eneste mulige løsning, hvor han bor.

Kæmp mod hætten

Hvad er svaret?

Advokatgruppen Stop the Cap kæmper for at få tilsynsmyndigheder til at stoppe trenden med bredbåndsdata. "Hvis forbrugere simpelthen accepterer bredbåndsdatahætter," skriver CIO, "vil FCC - som i øjeblikket undersøger dem - have mindre incitament til at slå ned."