Programmering

Hvad betyder IBM's køb af støbejern

Jeg blev ikke overrasket over meddelelsen mandag, at IBM købte Cast Iron, et mangeårigt integrationsapparat og on-demand-integrationsudbyder. Faktisk skulle jeg have nogle fyre fra Cast Iron på min podcast fredag, men de forsinkede høfligt. Nu ved jeg hvorfor.

Jeg kan se årsagen til købet. Cast Iron har leveret et applikationsintegrationsapparat siden tidligere i dette årti, inden det begyndte at fokusere på det nye SaaS-rum og tilbyder en af ​​de første out-of-the-box integrationsløsninger til Salesforce.com og Oracle CRM. Efter nogle ledelsesændringer flyttede det for nylig ind i integrations-on-demand-rummet og udleverede kerneintegrationstjenester ud af skyen.

[Få de no-nonsense forklaringer og råd, du har brug for for at drage reel fordel af cloud computing i redaktørens 21-siders Cloud Computing Deep Dive PDF-specialrapport. | Bliv ope i skyen med Cloud Computing Report-nyhedsbrevet. ]

Erhvervelsen af ​​støbejern fylder nogle huller, som IBM har haft i sin integrationsstak, og IBM elsker at købe i stedet for at opbygge eftertragtede funktioner og funktioner. Faktisk har IBMs softwareafdeling foretaget over 55 opkøb siden 2003, og jeg formoder, at Cast Iron vil være et af nogle få flere, der finder sted i sommer - måske inklusive en anden middleware-leverandør.

Cast Iron er virkelig en anden generation af applikationsintegrationsteknologileverandører, der følger Saga Software (din var virkelig CTO), WebMethods (nu en del af Software AG), SeeBeyond (nu en del af Sun, som nu er en del af Oracle) og Mercator (nu en del af IBM; din virkelige gang har været CTO). Støbejern forsøgte at præsentere en meget forenklet integrationsmotor leveret som et apparat og dermed give en "drop and go" -type implementering. Selvom det ikke var perfekt i starten, førte kontinuerlig forbedring til bedre integrationsteknologi og til lokalisering af specifikke problemdomæner som Salesforce.com-til-virksomhed-integration, ud af boksen.