Programmering

Sådan fungerer databasevirtualisering

Velkommen til 's New Tech Forum. Vi bruger dette rum til at give stemme til teknologer og tanke-ledere, der udvikler den nyeste inden for forretningsteknologi, enten til at udvikle kernen af ​​intellektuel ejendomsret til en opstart eller til at opbygge nye tilbud til en etableret virksomhed, der udfordrer status quo.

New Tech Forum vil sætte selve teknologierne i spidsen. Vi beder en udvalgt gruppe mennesker om at fortælle os med deres egne ord, hvorfor de udvikler specifikke teknologier, og hvordan disse teknologier fungerer, på et detaljeringsniveau, der vil give teknisk læsende læsere høj værdi.

Som navnet antyder, er New Tech Forum beregnet til at være interaktivt. Vi opfordrer læserne til at stille spørgsmål og komme med udtalelser i kommentarfeltet eller til at maile os med mere omfattende svar, som vi overvejer at blive offentliggjort.

Vores indledende indlæg kommer til os fra Jed Yueh, præsident og administrerende direktør for Delphix, der detaljeret beskriver arten og det indre arbejde i hans virksomheds unikke database virtualiseringsteknologi. - Paul Venezia

Delphix's databasevirtualiseringsteknologi er designet til at fremskynde virksomhedens applikationsprojekter til virksomheder ved at give hurtig, fleksibel adgang til virtuelle data.

Virksomhedsapplikationer udvikler sig konstant for at imødekomme skiftende forretningskrav og udløser dyre projekter, der overskrider budgetter og falder bagefter. Data er livsnerven i applikationer og skal pumpes på tværs af projektmiljøer.

For at gøre datastyring hårdere er applikationer konstant på farten og migrerer til nye datacentre, private skyer, offentlige skyer, hybridskyer, flashlager og åbne platforme, hvilket skaber kompleksitet og fragmentering. Da data vokser konstant inden for applikationer, bliver styring af data gennem projektets livscyklus sværere og sværere hver dag.

Dagens virksomheder distribuerer små hære af DBA'er, lageradministratorer, backupadministratorer og systemadministratorer for at oprette og flytte databasekopier på tværs af overflødige hardwaremiljøer - nedslående, rock-breaking arbejde. IT-teams kæmper for at levere data ved hjælp af opbevarings-, backup- og replikationsprodukter designet uden applikationsprojekter i tankerne, hvilket giver en operationel Frankenstein, der efterlader udviklingsteam venter på datamiljøer og dræner virksomheder på millioner af dollars hvert år i mistet produktivitet.

Delphix-løsningen

Delphix's Agile Data Platform er et integreret sæt teknologier, der kan bygge bro over datadelingen, så organisationer kan levere de rigtige data til det rigtige team på det rigtige tidspunkt.

Delphix indsamler ikke-disruptivt data fra virksomhedsapplikationer, versionerer automatisk alle ændringer og leverer hurtig, fleksibel adgang til virtuelle datasæt til applikationsudvikling, ERP-implementeringer, databaseopgraderinger, migrering af datacenter, konsolidering af applikationer, BI og datalager, databeskyttelse og en række af innovationsprojekter.

Delphix virtualiserer databaser ved at dele datablokke på tværs af alle miljøer i stedet for at lave og flytte fulde, fysiske kopier. I gennemsnit konsoliderer Delphix 20 fysiske databasekopier i en enkelt kopi og reducerer omkostningerne ved den næste trinvise kopi mere end 100 gange, hvilket ændrer økonomien i applikationsprojekter.

Virksomheder i dag skal afveje kvalitet, hastighed og omkostninger. Delphix er designet til både at mindske omkostningerne ved dataadgang og forbedre kvalitet og hastighed, hvilket eliminerer denne kompromis.

Ved at versionere ændringer af data giver Delphix projektteams selvbetjeningsdatakontrol - hurtig, enkel dataopdatering, tilbageførsel, integration og forgrening. Disse funktioner kan dramatisk reducere den tid, det tager at gennemføre applikationsudviklingsprojekter.