Programmering

Microsoft frigiver Visual Studio 2010 service pack beta

Microsoft tilbyder nu en betaudgivelse af sin servicepakke til Visual Studio 2010 IDE, der tilføjer funktioner såsom IntelliTrace-support til 64-bit-systemer, sagde firmaets embedsmænd.

MSDN-abonnenter kan downloade betaudgivelsen onsdag, mens andre brugere kan downloade betaen på torsdag. Visual Studio 2010 blev udgivet i april.

[Tjek gennemgang af Visual Studio 2010. | Også på: Microsoft Silverlight 4 vs. Adobe Flash 10.1. | Bliv opdateret med de seneste nyheder og synspunkter inden for softwareudvikling med 's Developer Central-nyhedsbrev. ]

"Service Pack 1 [SP1] fortsætter dette momentum med at forbedre udvikleroplevelsen ved at adressere nogle af de mest efterspurgte funktioner, som bedre hjælpesupport, IntelliTrace-support til 64-bit og SharePoint og inkludere Silverlight 4-værktøjer i kassen," sagde Jason Zander, virksomheds vicepræsident for Visual Studio-teamet hos Microsoft, i et blogindlæg. ”Målet med denne servicepakke var at arbejde hårdt på at frigive en beta af høj kvalitet med fokus på kun at løse det øverste sæt af vigtige problemer, vi har hørt om fra vores kunder,” sagde Zander.

Andre funktioner inkluderer en lokal Help Viewer, som er en klientapplikation, der tilbyder produktivitetsfunktioner såsom en udvidelig indholdsfortegnelse og bedre platformssupport, inklusive Windows 7-specifikke MFC API'er, der understøtter Direct2D og Windows-animation. Enhedstest til .Net 3.5 understøttes også. En præstationsguide til Silverlight, der tilbyder præstationsprofilering, er også inkluderet sammen med en Visual Basic-compiler runtime switch.

Zander tilbød forsigtighedsord for ASP.Net MVC-brugere (Model View Controller) og Visual Studio Async-brugere. "Hvis du har installeret ASP.Net MVC 3 RC, skal du være opmærksom på, at installation af Visual Studio 2010 SP1 Beta vil ødelægge Razor IntelliSense," skrev han i sin blog. "Der vil blive frigivet et nyt ASP.Net MVC 3 RC2-installationsprogram næste mandag, som du kan opgradere til på stedet. Hvis du allerede har installeret Visual Studio 2010 SP1 Beta, skal du ikke afinstallere Beta Service Pack, bare vent til mandag og opgrader din MVC-installation. "

"Hvis du har Visual Studio Async CTP installeret, skal du være opmærksom på, at installation af Visual Studio 2010 SP1 Beta vil bryde Visual Studio Async CTP," sagde Zander. "Vi ser på muligheder for en opdateret udgivelse, der gør Visual Studio Async CTP kompatibel med Visual Studio 2010 SP1. I mellemtiden, hvis du har brug for at arbejde med CTP, skal du holde fast med VS2010 RTM."

S. Somasegar, senior vicepræsident i Microsofts udviklerafdeling, citerede momentum for Visual Studio 2010 i et blogindlæg. "Siden vi lancerede Visual Studio 2010 og .Net 4 den 12. april i år, har det været spændende at se det yderst positive svar på produktet," skrev han i sin blog. "Inden for seks måneder efter lanceringsdatoen overgik Visual Studio 2010-brugen alle andre tidligere versioner af Visual Studio baseret på brugsdata indsamlet fra kunder, der valgte at dele deres brugsdata med os. Dette er den hurtigste anvendelse af en ny udgivelse af Visual Studio nogensinde, og vi ser fortsat styrke i vedtagelsen af ​​Visual Studio 2010. "

Microsoft frigiver også denne uge Visual Studio Team Foundation Server 2010 og Project Server Integration Feature Pack Beta, der er tilgængelig for MSDN-abonnenter. "Denne funktionspakke muliggør deling af projektstatus og ressourcetilgængelighed mellem teammedlemmer ved hjælp af TFS og Project Server. Funktionspakke beta's 'go-live' licens giver kunderne mulighed for at implementere det i deres produktionsmiljøer," sagde Somasegar.

Også tilgængelig er en Community Technology Preview of Entity Framework Code-First-bibliotek. "EF Code-First muliggør en ret sød kodecentreret udviklingsworkflow til at arbejde med data, "sagde Scott Guthrie, corporate vice president for Microsoft Developer Division, i et blogindlæg.

Med Code-First kan udviklere bygge uden at skulle åbne en designer eller definere en XML-kortlægningsfil, definere modelobjekter ved at skrive "almindelige gamle klasser" og bruge en "konvention over konfiguration" -tilgang, der muliggør databasepresistens og eventuelt tilsidesætter konventionbaseret udholdenhed. De kan også få adgang til et flydende kode-API til at tilpasse vedholdenhedskortlægning, sagde Guthrie.

Eksemplet kan i øjeblikket downloades.

Denne artikel, "Microsoft frigiver Visual Studio 2010 service pack beta", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, og få en fordøjelse af de vigtigste historier hver dag i det daglige nyhedsbrev.