Programmering

Hvorfor små virksomheder skal skifte fra Exchange til Office 365

Jeg modtog for nylig et opkald fra et bibliotek i Californien med ca. 15 ansatte; de havde et problem med at oprette forbindelse til deres lokale Exchange-miljø. Efter et par spørgsmål besluttede jeg, at det var en helt ny installation af Exchange, og der var forbindelsesproblemer via Outlook Web App, der involverede certifikater samt problemer med ActiveSync. Det, der startede som en simpel pro bono-hjælp, blev til timevis af fejlfinding for at se, hvor Exchange blev forkert oprettet. Det er klart, at disse små virksomheder it-fyre ikke har uddannelse til at implementere et system så kompliceret som Exchange.

På et tidspunkt spurgte jeg bibliotekschefen: "Hvorfor fulgte du ikke med en hostet løsning, som Office 365?" Han havde aldrig hørt om det. Det overraskede mig ikke, men jeg spekulerede på, om hans it-administrator havde vidst om det eller forstået, hvordan det ville have sparet penge på ny hardware og software sammen med den frustration, der følger med det. Denne hændelse markerer tredje gang, jeg har oplevet sådan et Exchange-drama og Office 365-uvidenhed i løbet af den sidste uge.

[Også på: J. Peter Bruzzese forklarer, hvordan man opretter en samlet Exchange-messaging uden at blive sindssyg. | Hold dig ajour med de vigtigste Microsoft-teknologier i vores Technology: Microsoft-nyhedsbrev. ]

Desværre er selve Office 365-navnet delvist skyld i forvirringen over, hvad det kan gøre, og for tjenestens uklarhed i købers sind. Den eneste dårligere beslutning end at kalde Microsofts hostede Exchange-e-mail, SharePoint-samarbejde og Lync-forenede kommunikationsservere "Office 365" var at navngive sin forgænger "Business Productivity Online Suite" (BPOS). Hvad er i et navn? Kort sagt, hvis du kalder det "Office uanset", bliver folk forvirrede, fordi de tror, ​​det betyder Office-produktivitetspakken. Faktisk bliver jeg konstant spurgt om den seje nye version af Office, og om jeg kan lide det. Jeg er nødt til at forklare, at der ikke er en ny version ud over Office 2010, og Office 365 er en hostet tjeneste. Jeg sværger, jeg tror, ​​at folk stadig ikke tror på mig, når de går væk.

Det er bydende nødvendigt for små virksomheder at forstå værdien og fordelene ved en hostet Exchange-tjeneste. Ja, du opgiver administrativ kontrol i vid udstrækning afhængigt af servicetilbudet. Men du afstår også en hel del administrative hovedpine. Katastrofegenopretning, opbevaring og sikring af høj tilgængelighed er ikke længere din bekymring. I tilfælde af Office 365 får du Exchange 2010, SharePoint 2010 og Lync 2010 uden at skulle bekymre dig om serverinfrastrukturen for nogen af ​​disse tilbud.