Programmering

De 25 bedste nye Office 2010-funktioner

Det er lang tid siden den sidste Microsoft Office-revision, og det kan være svært at forestille sig, hvilke nye muligheder Microsoft muligvis kan føje til den 20-årige suite. Men Office 2010 har faktisk mange nye muligheder at tilbyde. Lad mig vise dig 25 funktioner i Office 2010, som du måske ikke kender til endnu - men burde.

[Læs testcentrets anmeldelser af Office Web Apps og dets valg til de bedste forretningsfunktioner i Office 2010 og de bedste Office 2010-funktioner til fjern- og mobilbrugere. ]

På tværs af Office-pakken

  • Universalbånd: Båndgrænsefladen er nu en del af hver eneste Office-applikation. Båndgrænsefladen blev først udgivet i Office 2007 i nogle af dens applikationer og var et kunstnerisk spring, og som vi alle ved, kom øjeblikke efter, at båndet blev født, den første "kunstkritiker". Kritikerne har trashed båndgrænsefladen, men seriøse Office-brugere har glædet sig over det. Faktum er, at båndet fungerer: Det er futuristisk i design, har en poleret følelse, kan kollapses og gemmes ud af vejen, når det er nødvendigt, og - nu - det kan tilpasses.
  • Tilpasningsbar bånd: Mange brugere tilpasser aldrig deres værktøjslinjer i tidligere Office-udgaver, mens andre tilpasser det udførligt. Med et bånd, der kan tilpasses, kan brugerne omgruppere forskellige værktøjer og faner, og administratorer kan oprette og distribuere tilpassede bånd til brugerne til en skræddersyet tilgang eller en mere forenklet som ønsket.
  • Backstage-visning: Elsk det eller had det, denne nye tilgang til alt dokumentarbejde bag kulisserne er en nødvendig tilføjelse. Ved at klikke på den nye fil-knap (som erstatter Office 2007-kuglen) har du adgang til alle dine normale handlinger Gem, Gem som, Åbn og Luk. Derudover kan du se og tilpasse dokumentegenskaberne, administrere versioner, kontrollere kompatibilitetsproblemer og skrubbe dokumentet med skjulte metadata til delingsformål.
  • Indsæt eksempel: Inkluderet i alle suiter er en ny live preview-funktion, der giver dig mulighed for at holde musen over en mulighed og se, hvordan dit udklipsholderelement vil se ud. Fra båndet Hjem skal du bare klikke på rullemenuen Sæt ind og svæve over dine muligheder.
  • Office Web Apps: Office 2010 inkluderer nu et sæt webbaserede applikationer - onlineversioner af Word, Excel, PowerPoint og OneNote - der fungerer gennem Windows Live og / eller med SharePoint. (Se testcentrets gennemgang af Office Web Apps.) Outlook Web App (et nyt navn, men ikke en ny funktion) tilbydes fortsat gennem Exchange 2010.
  • Beskyttet visning: Når du åbner dokumenter, projektmapper, præsentationer og Outlook-vedhæftede filer, der er downloadet fra Internettet eller mislykkes validering på en eller anden måde, åbnes de som skrivebeskyttet i den nye beskyttede visning. Dette betyder, at applikationen kører i en "sandkasse" -tilstand for at beskytte dig mod ondsindet kode, medmindre du aktiverer redigering af dokumentet - svarende til hvordan Excel har håndteret makrokode i flere versioner.
  • Flere temaer: Temaer kan nu bruges på tværs af Word, Excel og PowerPoint for at sikre et ensartet udseende af dine forskellige dokumenter. Microsoft har også øget antallet af indbyggede temaer fra 20 i Office 2007 til 40 i Office 2010.