Programmering

Anmeldelse: Visual Studio 2013 når ud over IDE

Hvad gør du, når du har et markedsdominerende produkt bygget af mere end 50 millioner linjer med kode med en loyal kundebase af abonnenter, der bruger det hele dagen, hver dag, og du vil holde dem glade? Du opgraderer det gratis ved trinvise udgivelser for at løse smertepunkterne og ved en nominel ladning ved en fuld udgivelse for at adressere nye teknologier og for at foretage større forbedringer. Det er præcis, hvad Microsoft har gjort med servicepakker til Visual Studio 2012 og nu med udgivelsen af ​​Visual Studio 2013.

Visual Studio-brugere kan falde i en række kategorier (udviklere, testere, arkitekter osv.) Og bruge en række teknologier (desktop, web, cloud, Windows-butik, tjenester, databaser og mere). Mens der er konkurrenter til næsten alle områder, hvor Visual Studio giver en løsning, konkurrerer intet enkelt produkt med Visual Studio på alle områder. Det tætteste jeg kan tænke på ville være Embarcadero All-Access XE, som mere er en suite end et samlet produkt.

[Arbejd smartere, ikke hårdere - har tip og trends, som programmører har brug for at vide i udviklernes overlevelsesvejledning. Download PDF i dag! | Hold dig ajour med de vigtigste Microsoft-teknologier i vores Technology: Microsoft-nyhedsbrev. ]

Den nye udgave har store forbedringer i applikationslivscyklusadministration (ALM), herunder muligheden for at opbygge, teste og implementere i skyen via den nye Team Foundation Service og integration med Windows Azure. Du finder også betydeligt bedre værktøjer til webudvikling med ASP.Net samt bedre support til JavaScript, HTML, CSS og Python redigering og fejlretning.

Kort sagt, Visual Studio 2013 bringer ikke kun et antal store forbedringer skræddersyet til udviklingsteams, men også mange mindre, der faktisk betyder noget for arbejdende udviklere.

Team Foundation Service

Lad os starte med de nye ALM-funktioner i Visual Studio 2013, hvor vi troede, at vi ville se fokus på denne udgivelse tilbage i juni. Den største ALM-sejr fra mit synspunkt er, at Visual Studio nu understøtter Git ud over Team Foundation Servers oprindelige versionskontrol. (Det er klart, at Microsoft, der tilføjede Git-understøttelse til Visual Studio, ikke din fars Microsoft; dito til support af Python, JavaScript og jQuery. Hvad er næste, åben sourcing af. Net Framework? Åh, vent - det skete for mange år siden, kl. mindst for basisbibliotekerne.)

Én ting, jeg ikke kan lide ved Team Foundation Server, er at konfigurere den til en geografisk distribueret gruppe. Ydeevne kan være et stort problem, især når gruppen spænder over hele kloden, som outsourcede projekter ofte gør. Der er en helt Microsoft-løsning til det: Team Foundation Service. Som du måske forventer, kører det i Azure skyen. Som du måske ikke forventer, er det gratis for hold på fem eller færre, og større installationer er inkluderet i det avancerede Visual Studio med MSDN-abonnementer uden ekstra omkostninger.

Forresten vedligeholder Microsoft et frigivelsesarkiv til Team Foundation Service, der viser, hvornår visse opdateringer dukkede op i tjenesten og serveren. Herfra og når jeg henviser til TFS, mener jeg både Team Foundation Server og Team Foundation Service. Funktionerne er tilgængelige i både produktet og tjenesten.

Scorecard Evne (40.0%) Værdi (10.0%) Anvendelighed (30.0%) Dokumentation (20.0%) Samlet score (100%)
Microsoft Visual Studio 2013 Ultimate10.09.09.09.0 9.4