Programmering

Microsoft udvider Visual Studio Express 2012 til desktop-apps

Efter at have hørt indvendinger fra udviklere, vil Microsoft trods alt tilbyde en version af sin Visual Studio Express 2012-pakke til desktop applikationsudvikling.

Virksomheden havde tidligere meddelt, at Express 2012-udgaver, som er gratis, platformsspecifikke versioner af Visual Studio 2012 IDE, ville være begrænset til Windows 8 Metro-stiludvikling samt udvikling til Windows Azure-skyplatformen, Windows Phone og Webapplikationer. Metro er det nye tablet-stil look and feel planlagt til det kommende Windows 8-operativsystem.

[Microsoft begyndte i denne uge at køre Linux på Azure. | Abonner på nyhedsbrevet for Developer World for flere nyheder og analyser i softwareudviklingsområdet. ]

Udviklere var utilfredse med manglen på desktop applikationsunderstøttelse. "For et par uger siden delte vi vores planer for Express-udgaverne af Visual Studio 2012," sagde Microsoft Corporate Vice President S. Somasegar i et blogindlæg fredag ​​morgen. "Da vi har arbejdet for at levere den bedste oplevelse med Visual Studio til vores platforme med Windows 8, Windows Phone og til Web og Windows Azure, hørte vi fra vores community, at udviklere ønsker at have til Windows desktop-udvikling den samme store oplevelse og adgang til de nyeste Visual Studio 2012-funktioner på Express-niveau. "

Visual Studio Express 2012 til Windows Desktop forventes frigivet i efteråret, sagde Somasegar. "I overensstemmelse med de grundlæggende principper, vi har sat for vores Express-produkter, giver Visual Studio Express 2012 til Windows Desktop en enkel, end-to-end-udviklingsoplevelse til udvikling af Windows-desktopapplikationer, der er målrettet til at køre på alle versioner af Windows understøttet af Visual Studio 2012. Med denne nye Express-udgave vil udviklere være i stand til at bruge C ++, C # eller Visual Basic til at oprette Windows-desktop- og konsolapplikationer. "

Microsoft sidste uge begyndte at tilbyde en Visual Studio 2012-frigivelseskandidat, der generelt betragtes som den sidste fase inden en generel produktudgivelse. Men Microsoft har ikke angivet nøjagtigt, hvornår Visual Studio 2012 eller Windows 8 sendes. Også i Windows 8-området sagde værktøjsudbyderen Telerik i denne uge, at den vil forhåndsvise sine RadControls til Metro-værktøjssæt på Microsofts TechEd-konference i Orlando, Florida, i næste uge. RadControls for Metro har et sæt XAML- og HTML-datavisualiseringskontroller til Windows 8 Metro-stiludvikling, sagde Chris Sells, vicepræsident for udviklerrelationer for Telerik. Virksomheden ønsker også at tilføje yderligere kontroller. "Vi starter med datavisualisering, fordi det er et af de steder, hvor Microsoft har efterladt et stort hul i understøttelse af applikationsopbygning i Metro-stil UI," sagde Sells.

Denne artikel, "Microsoft udvider Visual Studio Express 2012 til desktop-apps", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, og få en fordøjelse af de vigtigste historier hver dag i det daglige nyhedsbrev. For at få den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, følg .com på Twitter.