Programmering

Hvorfor foretrækker hackere Linux?

Hvorfor foretrækker hackere Linux?

Linux har meget at tilbyde enhver computerbruger, men det har vist sig at være særligt populært blandt hackere. En forfatter på The Merkle overvejede for nylig grundene til, at hackere har så meget kærlighed til Linux.

Remines Joseph rapporterer for The Merkle:

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor hackere foretrækker Linux frem for windows og andre operativsystemer? Hvis du har spekuleret på, men aldrig rigtig forstået forskellene, kan det virke som en masse information at tage i. Selv jeg var lidt vild i starten, men lidt forskning kan gå langt.

Den første mere tiltalende ting er mængden af ​​kontrol, som en hacker har, når han bruger Linux. Linux blev designet omkring en stærkt integreret kommandolinjegrænseflade. Mens du måske er fortrolig med Windows 'kommandoprompt, kan du forestille dig en, hvor du kan styre og tilpasse alle aspekter af dit operativsystem. Dette giver hackere og Linux mere kontrol over deres system. Hvis du nogensinde har sammenlignet software og værktøjer fra begge systemer, ville du have bemærket, at du har langt mere kontrol og muligheder med Linux-baserede programmer, det er derfor.

Spørg en pro-hacker eller en sikkerhedsprofessionel, hvilket operativsystem der er mest sikkert, og alle fortæller dig Linux. Windows er populært, fordi det når ud til flere almindelige brugere og programmører. Det er mere rentabelt for programmører at skrive kode til Windows, fordi det er mere populært. Unix distro'er som Apple, og Linux er blevet mere populære for sent og bliver et større mål nu for cyberkriminelle, men til dato er Linux stadig det sikreste operativsystem derude.

Gennemsigtigheden af ​​Linux trækker også hackere. For at være en god hacker skal du forstå dit operativsystem perfekt, og mere, det operativsystem, du målretter mod angreb. Linux giver brugeren mulighed for at se og manipulere alle dens dele.

Mere på The Merkle

Det bedste Linux-skrivebord til tilpasning

En af de bedste ting ved Linux er det store antal desktop-miljøer at vælge imellem til din computer. Men hvilket skrivebord er bedst for dem, der ønsker at tilpasse deres system? Datamation har en nyttig oversigt over de bedste desktops til tilpasning i Linux.

Bruce Byfield rapporterer for Datamation:

Er det vigtigt for dig at tilpasse dit Linux-skrivebord? Kør Linux i selv et par måneder, og evnen til at tilpasse et skrivebordsmiljø efter dine præferencer kan blive en ret.

Tilpasningsmuligheder starter med det faktum, at mere end et Linux-skrivebord er tilgængeligt, og mange af disse skrivebordsmiljøer tillader en vis tilpasning af skrivebordet og panelet. Andre inkluderer dog muligheder for næsten alt, hvad du kan se eller bruge.

Hvilken grad af tilpasning passer til dig? For at hjælpe dig med at beslutte, her er de i øjeblikket mest populære Linux-desktops, arranger fra mindst til mest tilpasses:

Enhed

LXDE

Xfce

GNOME

MAKKER

Kanel

KDE

Mere på Datamation

Hvordan Star Trek inspirerede folk med teknologi

Star Trek-film og tv-shows har længe været en kilde til teknologiinspiration for seerne. En forfatter på opensource.com ser på de måder, som Star Trek har påvirket sine fans gennem årene.

Jeff Macharyas rapporterer for Opensource.com:

Star Trek har inspireret fans, teknologier og karriere lige siden oprettelsen i 1964 og debut i 1966.

Fans bruger den originale historie eller "kildekode" til at skabe film, tegnefilm og spil, der er produceret af fans. En af de mest bemærkelsesværdige fan-kreationer er webserien Star Trek Continues, som trofast har tilpasset Gene Roddenberrys univers og omfordelt det til verden.

Mae Jemison krediterer sin karriere til pladsudforskning til hendes kærlighed til Star Trek. I 1992 blev hun den første afroamerikanske kvinde til at flyve ud i rummet ombord på rumfærgen Endeavour. Derefter, et år senere, havde hun en rolle i en episode af Star Trek: The Next Generation.

I begyndelsen af ​​1970'erne forsøgte Martin Cooper, ingeniør hos Motorola, at slå AT&T i biltelefonspillet. Han siger, at han så kaptajn Kirk bruge en "kommunikator" i en episode af Star Trek og havde et eureka-øjeblik. Hans team fortsatte med at skabe den første bærbare cellulære 800 MHz telefonprototype på 90 dage.

Mere på Opensource.com

Gik du glip af en sammenfatning? Tjek Eye On Open-startsiden for at blive fanget med de seneste nyheder om open source og Linux.