Programmering

Microsofts seneste patches lader pc'er hænge i 'Trin 3 af 3'

Rapporter kommer ind fra alle hjørner af mennesker, der installerede Microsofts tirsdag runde af patches, genstartede deres pc'er og derefter sidder fast i "Trin 3 af 3. Forbereder sig på at konfigurere Windows. Sluk ikke computeren." De ramte computere vil sidde sådan i timevis.

Løsningen er forudsigeligt at slukke for din computer. Den nemmere tilgang er at bruge Ctrl-Alt-Del tre-finger hilsen, som springer dig lige tilbage til login-skærmen. I begge tilfælde vil du opdage, at alle tirsdagspatcherne er installeret med succes og ser ud til at fungere korrekt.

I det mindste sådan ser det ud lige nu.

Problemet ser ud til at ske på både Windows 7 og 8.1 pc'er, både 32-bit og 64-bit, kører på domæner, kører på Windows-arbejdsgrupper og kører uafhængige. En opdaterer rapporterede, at hængningen skete efter installation af KB 3020370, KB 3045645, KB 3020269 og KB 3013531, så det nuværende bedste gæt er, at en kombination, der inkluderer en eller flere af disse fire patches, gør den beskidte gerning. (t / t DD)

Det ser også ud til, at installation af programrettelserne en efter en ikke udløser problemet. (t / t VG)

Indledende rapporter, der beskylder KB 3046002, ser ud til at være fejlagtige. (t / t SB, EH)

Der er en episk Reddit-tråd om emnet, der starter med en konsulent, der siger: "Microsoft tjener mig til en formue i morges."

Og så går det.