Programmering

Lær Python: 5 gode Python-kurser for begyndere og derover

Python har et velfortjent ry for at være let at lære og let at arbejde med. Men det betyder ikke, at fremtidige Python-programmører ikke har brug for hjælp til at komme i gang, eller at erfarne Python-programmører ikke kunne bruge hjælp til at udvide deres færdigheder. Og en af ​​de bedste måder at få nye Python-færdigheder - grundlæggende eller avanceret - er et kursus, der fører dig gennem begreberne og teknikkerne i dybden.

Følgende er fem kurser til læring af Python, der spænder fra enkle introduktioner til sproget til mere avancerede emner. De dækker også et antal almindelige Python-brugssager, fra maskinindlæring til web-ender. Tre af kurserne er gratis; de andre koster $ 39 og $ 49,99.

Introduktion til datalogi og programmering ved hjælp af Python

Dette EdX-kursus, der leveres af Massachusetts Institute of Technology, er rettet mod folk, der ikke har nogen tidligere erfaring med programmering. Det bruger Python-programmering som en måde at introducere studerende til nøglekoncepter inden for datalogi og beregningsproblemløsning. Kurset er intens - 14 til 16 timer om ugen over ni uger - men det koster intet at tage. Efter afslutningen kan du dog få et certifikat på $ 75, som kan indløses til akademisk kredit på Charter Oak State College i Connecticut.

Der er også et ledsagerkursus, Introduktion til Computational Thinking and Data Science, der dækker brug af Python til at analysere og løse almindelige matematiske og statistiske problemer, såsom Monte Carlo-simuleringer eller grafoptimeringsproblemer. Længden, intensiteten og prisen på dette kursus er den samme som den første.

Automatiser de kedelige ting med Python-programmering

Automate The Boring Stuff With Python betragtes med rette som en klassisk Python-læringstekst. Bogen er tilgængelig i tryk og gratis at læse online, og lærer Python fra bunden ved hjælp af virkelige projekter som undervisningsværktøjer undervejs. Bogens forfatter, Al Sweigart, har også oprettet en 9 1/2 times videokursusversion af teksten. Kurset er $ 49,99, men rabatter er tilgængelige, og du kan få vist dele af kurset uden at købe. Uanset om du foretrækker at arbejde igennem en bog eller lære at se eller begge sammen,Automatiser de kedelige ting får dig til at være produktiv i Python på ingen tid.

Praktisk Python-programmering

Forfatter af Python kogebog og mange andre bøger og tutorials er David Beazley en af ​​Pythons mest aktive bidragydere og skabere af læringsmateriale. Han har også oprettet det praktiske Python-programmeringskursus.

Det, der får dette kursus til at skille sig ud, er dets fokus på at give folk med forudgående programmeringserfaring - såsom dataforskere, ingeniører eller udviklere, der kommer fra andre sprog - specifik instruktion om, hvordan man får Python til at fungere for dem. Det springer over grundlæggende programmeringskoncepter til fordel for emner på højere niveau som organisering af Python-programmer, der giver mening om Python-objektmodellen, ved hjælp af Pythons pakkehåndteringssystem og debugging og test af Python-kode. På samme tid forudsætter det ingen forudgående kendskab til Python.

Beazley oprindeligt udtænkt kurset som en instruktørledet indsats, der løber omkring 25 eller 30 timer i løbet af en uges tid (inklusive tiden til at gennemføre 130 kodningsøvelser), men du kan tage det i dit eget tempo. Det er fuldstændigt tekstbaseret (ingen video) og helt gratis.

Maskinindlæring med Python: En praktisk introduktion

Machine Learning with Python: A Practical Introduction, hostet af EdX og skabt af IBM, er en del af en større serie, der drejer sig om datalogi og Python. Dette kursus koncentrerer sig om maskinlæring. Det starter med det grundlæggende, hvad der er, så går du gennem standardteknikkerne - regression, klassificering, ikke-overvåget læring og anbefalinger - og beskriver, hvordan du bruger Python og dets biblioteker til at implementere hver af disse.

Bemærk, at hvis du ikke allerede er fortrolig med Python, er der et anbefalet forudsætningskursus, Python Basics For Data Science.

Flaskens Mega-tutorial

Flask web framework er en af ​​Pythons mest populære, kraftfulde og fleksible pakker. Mens Flask i sin kerne er enkel, spænder dens økosystem bredt for at dække det meste af alt relateret til opbygning af interaktive websteder.

Miguel Grinbergs Flask Mega-Tutorial er et 11-timers 23-delt kursus, der dykker dybt ned i alt dette materiale: brugerinteraktion, formularer, skabeloner, databaser, brugere og tilladelser, dataspaginering, dato- og tidshåndtering, AJAX, og meget mere.

Kurset koster $ 39 med en smule af de første moduler, der er tilgængelige gratis som en forhåndsvisning, og kan afsluttes på egen hånd. En e-bog-version af forelæsningsmaterialet er også tilgængelig.