Programmering

12 værdifulde værktøjer til styring af forretnings-Mac'er

Banken på at styre Mac'er i forretningsmiljøer har længe været Apples ambivalente holdning til at yde betydelig virksomhedsstøtte. Apple tilbyder selvfølgelig værktøjer til implementering, konfiguration og styring af Mac'er. Men for at flytte Mac'er ud over en afdeling, finder IT det ofte nødvendigt at henvende sig til tredjeparter for at få hjælp.

Et af de største problemer med Apple-værktøjer i virksomhedsmiljøer er skalerbarhed. Dette er blevet en større bekymring nu, da Apple er flyttet ud af hardwaremarkedet for virksomheden og har fokuseret sin Mac OS X-server igen på små virksomheder.

[For flere tip og værktøjer til styring af en virksomheds-Mac-flåde, downloades den gratis "Business Mac" Deep Dive PDF-specialrapport i dag. | Se slideshow-rundvisning i Mac OS X Lion's top 20-funktioner, og test dine Apple-smarts med vores Apple IQ-test: Runde 2. | Hold dig informeret om vigtige Apple-teknologier med Technology: Apple nyhedsbrev. ]

Den gode nyhed er, at der er nogle meget gode og betydeligt mere skalerbare løsninger til at udfylde tomrummet. Nogle er specialiserede i at levere specifikke virksomhedsfunktioner, såsom klientadministration, masseudrulning og patchhåndtering, mens andre tilbyder et mere integreret sæt værktøjer til one-stop shopping. Hvilken der er bedst for din organisation, afhænger af dine behov og eksisterende infrastruktur.

Her har vi samlet 12 afprøvede og ægte Mac-styringsværktøjer til it-organisationer, der ønsker at vedligeholde Mac'er i et forretningsmiljø. Sørg også for at tjekke IT-guiden til administration af Mac'er i OS X Lion-æraen samt vores oversigt over 22 vigtige Mac-værktøjer til it-administratorer.

Mac-supportværktøj nr. 1: JAMF Casper Suite

Casper Suite er en Apple-specifik løsning, der integreres med Apples globale supporttjenester til virksomheder. Det tilbyder komplet livscyklusadministration, herunder lager- / aktivstyring, systemudrulning, softwareudrulning og patchhåndtering, softwarelicensrevision og -kontrol og fjernstyring til slutbrugeres supportbehov.

JAMF tilbyder også iOS-enhedsadministrationsfunktioner, der udnytter de samme lager- og brugeradministrationsfunktioner som sin desktop-suite.

Mac-supportværktøj nr. 2: Centrify Direct Control

Centrify Direct Control er et alternativ til Apples Active Directory-plug-in. En gratis version kendt som Centrify Express er tilgængelig, men den virkelige magt ligger i den kommercielle udgave, der integreres med Active Directory for sikkert at udvide skemaet, så administratorer kan anvende gruppepolitikker til Mac- og Mac-brugere.

De tilgængelige politikker afspejler dem, der tilbydes af Apples administrerede præferencer og er lige så skalerbare som andre gruppepolitikker. Direct Control giver også support til smartcard til Lion, som Apple har udfaset (tidligere udgivelser af OS X tilbød en vis grad af native smartcard-support).

Mac-supportværktøj nr. 3: Thursday's ADmitMac

ADmit Mac giver et andet alternativ til Apples Active Directory-plug-in. Det tilbyder en række avancerede funktioner, herunder smartcard-support til Lion og DFS-browsing-support til Mac'er, der kører tidligere udgivelser af OS X.

ADmitMac tilbyder også administratorer muligheden for at udnytte Apples Manager Preferences-arkitektur uden OS X Server eller skemaændring ved at hoste klientadministrationsdata på en netværksshare.