Programmering

Top 10 nye funktioner i Exchange 2007

1. Serverroller: Et nyt modulsystem, der konfigurerer Exchange som en (eller flere) af fem grundlæggende serverroller. At vælge en rolle betyder kun at aktivere de funktioner, der er nødvendige for den rolle, og derved mindske overfladearealet for angreb gennem andre funktioner.

2. Visning af WebReady-dokument: En ny mulighed i OWA gør det muligt at få adgang til Office-dokumenter (Word, Excel, PowerPoint og PDF) som vedhæftede filer eller via offentlige mapper, der kan vises som HTML, selvom Office ikke er installeret på klient-pc'en.

3. Exchange Management Shell: PowerShell-skriptsproget, specielt optimeret til Exchange, tilbyder potente nye værktøjer til den daglige e-mail-administrator.

4. Exchange ActiveSync: Forbedret direkte push-e-mail sikrer, at ActiveSync-klienter modtager beskeder på serverforbindelse. Andre mobilvenlige funktioner inkluderer indbygget meddelelseshentning - muligheden for at downloade lange vedhæftede filer uden at genindlæse hele meddelelsen - og administration af informationsrettigheder, som giver brugere med den rette autoritet mulighed for at se beskyttede meddelelser uden at være forbundet til en server.

5. Exchange Forefront og Exchange Hosted Services: Forefront er en ommærkning af Antigen-antivirus / anti-spam-produkter erhvervet fra Sybari, som tilsammen giver en lokal kvalitetssikkerhedsgateway. Exchange Hosted Services-versionen, tilgængelig via abonnement, leverer yderligere sikkerhed, arkivering og kontinuitet.

6. Outlook Web Access: Den seneste OWA-klient er en næsten perfekt klon af Outlook 2003-desktopgrænsefladen. Funktioner og visninger er næsten de samme, og ydeevnen er fremragende. Utroligt bliver tynd-klient implementering en reel mulighed.

7. Automatisk opdagelse i Outlook: Exchange 2007 kombineret med Outlook 2007 betyder, at administratorer ikke længere behøver at gå til klientdesktops for at konfigurere Outlook-adgang til en bestemt kontoposition. Brugere indtaster simpelthen deres brugernavne og adgangskoder, og Outlook finder automatisk lokale Exchange-servere, finder den rette e-mail-konto og opretter adgang.

8. Smart planlægning: Tilføjelsen af ​​Scheduling Assistant og Calendar Attendant betyder, at Exchange ikke kun sporer tidsplanerne for alle mødedeltagere, men også tilgængeligheden af ​​mødelokaler og kan administrere alt dette på serveren, så møder kan planlægges fuldt ud, uden at alles Outlook-klient er forbundet.

9. Forbedret søgning: En omskrevet søgealgoritme øger mærkbart den hastighed, hvormed Outlook kan finde bestemte meddelelser i store meddelelsesforretninger. Administratorer kan få adgang til den samme hurtige indeksering i flere postkassesøgninger.

10. Medfølgende kryptering: Exchange kan nu automatisk kryptere alle e-mail-meddelelser, der sendes inden for den lokale organisation. Det understøtter også automatisk kryptering af TSL (Transcript Security Layer), inklusive indbyggede certifikater, så længe begge værter understøtter TLS.