Programmering

Quechup.com - online dating gået spammy

OPDATERING: Denne artikel er blevet ændret og rettet. Se venligst dette indlæg til de dårlige detaljer. - rxc

Hyppig Cringe-bidragyder D. F. henleder i morges vores opmærksomhed på den nysgerrige saga om Quechup.com, et dating / socialt netværk med base i Storbritannien Udtalte 'ketchup', webstedet kalder sig "The 'Sauce For Meeting People - Socialize, Make Friends, Date."

Bortset fra den dumme tagline har Quechup trukket vrede hos hundreder af ensomme bloggere ved skjult at skubbe e-mail-adresser ud af dem.

Når du tilmelder dig webstedet, beder det dig om at dele din adressebog, så du kan finde ud af, hvilke af dine 10.000 nære personlige venner, der også troller efter datoer på Quechup. Men i stedet for at præsentere dig for en liste over venner sender Quechup en invitation fra dig til alle i din bog - hvilket får dig til at ligne en grim svinekødleverandør.

Siden råben har Quechup ændret sine 'virale' teknikker noget. 'Hvem kender du på Quechup?' side advarer dig nu om, at "ved at invitere kontakter, bekræfter du, at du har samtykke fra dem til at sende en invitation," hvilket ikke er nøjagtigt det samme som at sige "Vi er ved at ransage din e-mail-adressebog som frat boys efter en kegger," men er bedre end ingenting.

Glenn Finch, vicepræsident for moderselskab iDate Corp., vil ikke sige mere om pladen, selvom en officiel erklæring fra dem afventer. Moral af denne historie? Shopping for datingtjenester er meget ligesom shopping efter datoer; hvis nogen ser, lyder eller fungerer som et kryb, er chancerne for, at de sandsynligvis er en - uanset hvor meget de sværger på, at de har ændret sig. Quechup skærer bare ikke sennep.

Sendte varme tip eller seje krydderier til mig her, eller post dem nedenfor. Top tipsters modtager nogle velsmagende swag til gengæld.