Programmering

Anmeldelse: Kyocera DuraForce er Android-telefonen designet til The Hulk

I en verden af ​​mig-for-Android-smartphones skiller Kyocera DuraForce sig ud. Udvej. Det er tungt, omfangsrigt og ikke ligefrem smukt. Noget Hulken ville bære rundt.

Men som navnet antyder, er DuraForce ikke beregnet til at være stilfuld. I stedet er det designet til at blive misbrugt, men alligevel fortsætte med at arbejde. Denne robuste Android-smartphone er beregnet til byggearbejdere, hjælpelinjer, olieriggere, sikkerhedsvagter, busser, parkvogne og andre mennesker, hvis arbejdsmiljøer er hårde og tørre.

Kyocera markedsfører DuraForce som en smartphone, der kan modstå elementerne - ekstreme temperaturer, støv, stød, solstråling, salt tåge, "blæsende regn" og nedsænkning i lavt vand (seks fod) i så længe som 30 minutter - i overholdelse af IP68-klassificeringen og Mil-Std-810G-standarden for hærdet gear.

Galen Gruman |

Kyocera udfordrede mig til at misbruge DuraForce. Som jeg heldigvis gjorde. Først lavede jeg toiletprøven, da smartphones på arbejdsbælter og arbejdsjakker ser ud til at falde på toilettet. Jeg lod DuraForce sidde tændt i en ren toiletskål i 10 minutter. Skærmen blev ved, mens den blev gennemblødt, og smartphonen fungerede uden problemer, da jeg hentede den. (Der er ingen måde, jeg ville prøve dette på min iPhone på. Der er en grund til, at Apple techs pudser iPhones porte for fugt, når en kunde bringer en død enhed ind.)

Derefter frøs jeg DuraForce til 2ºF i en halv time. Det fungerede stadig fint, selvom de frosne dråber smeltede.

Galen Gruman |

Derefter faldt jeg Duraforce seks meter ned på en tynd pude for at se, hvordan den reagerede på et chok. Det var uforstyrret. Men det er ikke et stort fald - min iPhone kan også klare det. Så jeg faldt den 15 meter med lidt engelsk tilføjet over min altan i haven nedenunder. DuraForce forblev uforstyrret.

På det tidspunkt havde jeg ingen problemer med at sætte den under en løbende vandhane for at rense snavs. Jeg ville ikke gøre det med nogen anden smartphone!

Endelig lavede jeg en anden toiletprøve, denne gang med lydporten åben, så jeg kunne simulere, hvad der ville ske med DuraForce, hvis den blev kastet i vand, mens jeg blev brugt til at lytte til musik eller foretage et telefonopkald med ørepropper. Igen soldaterede DuraForce videre, som om der ikke var sket noget.

Nå, bortset fra at næste morgen reagerede tænd / sluk-knappen øverst på DuraForce ikke længere på at blive trykket på. Jeg er ikke sikker på, hvad der fik denne knap til at stoppe med at arbejde, men den er placeret lige ved siden af ​​lydstikporten, som jeg lod være åben i den anden toilettest, så mit gæt er, at vand trængte ind nok til at forårsage et problem.

Uanset årsagen viser det, at DuraForce ikke er uigennemtrængelig for skader på trods af sin pansring. (Kyocera siger, at afbrydelsesknappen svigt, jeg oplevede i slutningen af ​​min test, er unormal, og virksomheden er overrasket over, at det opstod.) Det er stadig klart, at DuraForce kan tage meget mere misbrug end din typiske smartphone.

Desværre havde jeg ingen måde at teste dets evne til at modstå støv, solstråling, salt tåge eller blæsende regn. Måske næste gang!

AT&T

For at få sin holdbarhed har Kyocera grundlæggende pansret DuraForce, hvilket gør det til en ægte brute af en smartphone. Og det vises i nogle af designvalgene.

DuraForce vejer 7 ounce mod 5,1 oz. af Android-forretningens flagskib Samsung Galaxy S5. DuraForce er 0,55 inches tyk mod S5's 0,32 inches. Dybest set er det halvt igen så tungt og halvt igen så tykt som den typiske smartphone.

Tro mig, du bemærker virkelig, hvor omfangsrig og tung den er - denne enhed hører til et værktøjsbælte, ikke i din skjortelomme. Alligevel er skærmen mindre end de fleste: kun 4,5 tommer diagonalt.

Et andet kompromis er skærmens lydhørhed. Berøringsskærmen registrerer undertiden ikke vandhaner, så du skal trykke let hårdere på for at få DuraForce til at reagere. Behovet for den ekstra kraft har en opadgående retning: Det er mindre sandsynligt at registrere utilsigtede vandhaner, når dine fingre ved et uheld børster skærmen.

De fysiske knapper på Kyocera DuraForce tager noget at vænne sig til. De to knapper øverst ser identiske ud, så det er let at blive forvirret over, hvilken der er tænd / sluk-knappen, og hvilken der er højttalertasten.

Den store, rødlinede knap på venstre side er en nøgle, der er unik for DuraForce. Du kan programmere, hvad det gør, hvilket i teorien er rart, men i praksis kan være irriterende, fordi det er så let at trykke på det ved en fejltagelse. Jeg indstiller min udlånsenhed til at trække underretninger ned, når der trykkes på den programmerbare knap, fordi den handling ikke skader, når den gøres utilsigtet.

De fysiske knapper Hjem, Tilbage og Seneste apps er både en god idé og en dårlig idé. Godt, fordi de er lette at trykke på, og fordi de reagerer, selv når du har arbejdshandsker på. Dårligt, fordi de er lette at trykke ved et uheld, mens de rodder rundt om lommen eller værktøjsbæltet. I dette tilfælde opvejer det gode det dårlige.

DuraForces porte er alle dækket, så de ikke tilsluttes snavs eller tillader væsker, der kan stege enheden. Det betyder, at der er akavede faner, der hænger til siden, når du oplader telefonen eller tilslutter dine ørepropper - en acceptabel kompromis for den ekstra beskyttelse, der er nødvendig i barske miljøer.

Når du kommer forbi DuraForces pansrede hardware, har du en vanille Android-smartphone med de sædvanlige Android-apps forudinstalleret. AT & T-versionen, som jeg testede, har også den sædvanlige AT&T bloatware.

En softwareforskel fra standard Android er dog en uvelkommen: Låseskærmen får dig til at bruge en widget til at vælge, hvad du vil gøre, når du låser op for smartphonen: foretage et opkald, bruge kameraet eller gå til startskærmen. Det er meningen at give hurtig adgang til telefonen og kameraet, men hvad det virkelig gør, er at bremse din adgang til enhedens funktioner. Jeg ville ønske, at det var valgfrit.

Batteriets levetid er god med en opladning, der varer mindst en dags normal brug.

DuraForce kører Android 4.4.2 KitKat og leveres med 16 GB internt lager, plus det understøtter et SD-kort til yderligere lagring. I USA tilbyder både AT&T og U.S. Cellular det til $ 399 uden kontrakt. Som du forventer, understøtter den LTE-netværk, Bluetooth Low Energy, Wi-Fi (802.11 b / g / n, men ikke 802.11ac) og NFC (nær fleldkommunikation).

Alt i alt er Kyocera DuraForce ru på måder, hovedsagelig god. Hvis du arbejder i straffemiljøer, eller hvis du er en hård bruger som The Hulk, er DuraForce helt klart værd at overveje. Ellers få noget mere elegant, hvis mindre hårdt.

ScorecardApps og web (20%) Platformstjenester (20%) Sikkerhed og ledelse (20%) Anvendelighed (20%) Hardware (20%) Samlet score
Kyocera DuraForce77678 7.0