Programmering

HP ElitePad 1000 G2 anmeldelse: Tablet i forretningskvalitet koster en pris

HP ElitePad 1000 G2

ElitePad 1000 G2 har mange af de klokker og fløjter, du forventer på en virksomhedstablet - især en, der starter på $ 739-listen (4 GB hukommelse, 64 GB drev). Hvad HP tilbyder, som de andre ikke gør, er et veletableret sortiment af dokker / jakker, der samler maskinen (og prislappen!), Mens du tilføjer funktioner, du sandsynligvis vil have.

ElitePad 1000 kører en Atom Bay Trail-T Z3795 og 64-bit Windows 8.1 Pro. Jeg fandt det mere end tilstrækkeligt til let forretningsbrug, men overvældende i magtsultne situationer, såsom at håndtere et stort regneark.

Den integrerede Intel HD Graphics (Bay Trail) -chip driver en smuk 10,1-tommers 1.920-til-1.200-skærm, som jeg fandt en fornøjelse at bruge, både indendørs og udendørs, selv på en solskinsdag. Hvis dit syn er uh, suboptimalt - jeg kan fortælle det - vil du opdage, at standardskalering for tekst på skrivebordssiden af ​​Windows 8.1 er lidt lille. Det er et Windows-problem mere end noget andet: HP har allerede vendt skaleringen op til maksimum (Kontrolpanel, Udseende og personalisering, Skærm, Skift størrelse på alle tider indstillet til Større). Heldigvis har mange af de apps, du bruger - især Microsoft Office-apps og browsere - uafhængige justeringer for zoom.

Batteriet er en godbid. Ved hjælp af min standard batteri-batteritest - ingen lyd, ingen Wi-Fi, 70 procent lysstyrke, kontinuerlig loop af Windows 7 wilderness.wmv-filen på Media Player - fortsatte ElitePad 1000 i otte fulde timer. Det kan sammenlignes med fire timer eller deromkring på en standard clamshell Windows 8-maskine.

Når du henter en ElitePad 1000, vil du blive imponeret over byggekvaliteten og de buede ryg og fjerede kanter, der gør det let at holde. Selve tabletten måler 10,3 med 7,0 x 0,36 tommer - lidt mindre end et ark papir i Letter-størrelse - og den vejer 1,5 pund. Sammenlign det med 11,5 x 7,9 x 0,36 inches og 1,75 pounds for Surface Pro 3 eller med 10,5 x 7,0 med 0,35 inches og 1,34 pounds til Lenovo ThinkPad 10.

Bemærkelsesværdigt, på den trådløse front, ud over de almindelige 802.11a / b / g / n 2x2 og Bluetooth 4 (Low Energy) -funktioner, tilbyder HP også en LTE-version, der kan håndtere HSPA + og EV-DO. Listen starter ved $ 909.

Min test ElitePad 1000 ankom med 64 GB SSD-indstillingen. Med al den forudinstallerede software (et Office 365-tilbud, PDF Complete, Amazon Kindle-læser, et 50 GB-tilbud fra Box og Netflix-appen) og Office 365 selv installeret, havde jeg lidt mindre end 25 GB plads tilbage på køreturen. Selve tabletten indeholder dog et Micro SDXC-kortspor - maskinen kan arbejde med SDXC-kort op til 2 TB - hvilket gør lagringssituationen betydeligt mindre klaustrofobisk. Stikket er placeret lige ved siden af ​​SIM-kortstikket. Du kommer ind i begge med en tynd stift som den slags, du sandsynligvis har brugt til at komme til en mobiltelefons SIM-kort.

HP tilbyder en 128 GB SSD i stedet for 64 GB for yderligere $ 100. SanDisk har et 128 GB MicroSDXC-kort, der er specielt lavet til ElitePad 1000 (pris: ca. $ 175).

ElitePad 1000 inkluderer også et 2,1-megapixel frontkamera og et 8-megapixel bagudvendt kamera med LED-blitz samt dobbelte mikrofoner og god lyd fra de to fronthøjttalere, der bruger DTS Sound +.

Af sikkerhedshensyn dækker ElitePad 1000 meget jord. Der er selvfølgelig en TPM-chip, men maskinen leveres også med HPs brugerdefinerede sikkerhedssoftware: HP Client Security, inklusive Credential Manager og Password Manager; Absolut databeskyttelse; Enhedsadgangshåndtering; HP Trust Circles. Der er også support til Microsoft-styringsværktøjer.

På ulempen finder du ikke et USB-stik eller et til HDMI. For at bruge en af ​​dem skal du tilslutte en dongle til strømstikket i bunden af ​​maskinen. Eller…

Du kan bruge et af HP's docking- / jacketingprodukter. HP har fremstillet og raffineret jakkerne i årevis. Docking Station (detail $ 149) giver dig fire USB-porte, HDMI- og VGA-porte og en LAN-port. Du kan lægge en ElitePad helt af sig selv og hvile den i holderen, hvor den er fuldt tilgængelig, eller du kan docke en ElitePad 1000, der er fyldt i en udvidelsesjakke.

ElitePad Expansion Jacket med batteri ($ 229 i detailhandlen) tilføjer to USB-porte, en HDMI-port og et integreret Micro SD-stik. Det bringer også et batteri på, som omtrent fordobler levetiden på tabletens batteri.

Den jakke, jeg testede, HP ElitePad Productivity Jacket (detailpris $ 249) inkluderer et stort tastatur - ikke et tyndt, roll-up-candy-tapping gizmo, men et rigtigt fungerende tastatur med målbart kast og god taktil feedback. Det er mindre end et standardtastatur, der passer til ElitePads dimensioner, men jeg vil bedømme det blandt de bedste små tastaturer, jeg nogensinde har brugt. Produktivitetsjakken indeholder også to USB-porte og en SD-kortlæser. Det foldes op i et magnetisk forankret stativ og foldes ud for at vikles rundt om maskinen - anbefales stærkt.

Hvis du leder efter en tablet, der tager alt det rigtige arbejde, du kan kaste på den, er ElitePad 1000 med produktivitetsjakken et fremragende, omend dyrt valg.

ScorecardAnvendelighed (30%) Ydeevne (20%) Sikkerhed og ledelse (20%) Byg kvalitet (20%) Værdi (10%) Samlet score
HP ElitePad 1000 G2879107 8.3