Programmering

Microsoft Edge-browsereksempler til Linux

Microsoft tilbyder Edge browser preview-builds til Linux, hvilket gør browseren tilgængelig for alle fem store desktop- og mobilplatforme inklusive Windows, macOS, iOS og Android.

Microsoft annoncerede den 20. oktober tilgængeligheden af ​​Microsoft Edge Dev Channel til Linux. Udgivelsen understøtter distributioner af Ubuntu, Fedora, Debian og OpenSUSE Linux. Ugentlige builds er planlagt efter den typiske Dev Channel-kadence sammen med andre understøttede platforme.

Med den første forhåndsvisning har Microsoft til formål at give en repræsentativ oplevelse for udviklere, der ønsker at opbygge og teste websteder og apps på Linux. Virksomheden sagde, at webplatform og kapaciteter til udviklerværktøjer, herunder kernegengivelsesadfærd, udvidelser, browser DevTools og testautomatisering, generelt burde opføre sig konsekvent med andre Edge-udgaver, men nogle slutbrugerfunktioner er muligvis ikke fuldt aktiveret endnu. Udgivelsen understøtter kun lokale konti og understøtter ikke login på en Microsoft- eller Azure Active Directory-konto. En fremtidig forhåndsvisning vil tilføje disse muligheder

For at komme i gang med Microsoft Edge på Linux kan brugerne installere en .deb- eller .rpm-pakke direkte fra Microsoft Edge Insider-webstedet, som konfigurerer et system til modtagelse af fremtidige automatiske opdateringer. Microsoft Edge kan også installeres fra Microsoft Linux Software Repository ved hjælp af en distributions standardværktøjer til pakkehåndtering.