Programmering

IT-personlighedstyper: 8 profiler i geekdom

På arbejdspladsen møder du generelt tre slags personligheder: Type A, Type B og Type IT. De sidste er en race bortset fra resten.

Vi er ikke sikre på, hvad det handler om teknologi, der trækker visse typer mennesker, mens de frastøder andre. Måske er det alle disse elektroner, der spinder gennem millioner af miles kredsløb; måske er det bare manglen på sollys og menneskelig interaktion.

[Find ud af, hvilke af vores otte klassiske profiler i geekdom, der bedst passer til dit it-temperament, ved at tage quizzen til it-personlighedstype. | Lær om IT's beskidte job, eller latter med dit netværks svageste led i dumme brugertrics 4: IT-rædsel slutter aldrig]

Under alle omstændigheder har vi identificeret de otte klassiske personlighedstyper, du finder i stort set enhver it-afdeling med rimelig størrelse. Nogle er dragter, der er blevet forvist til IT mod deres vilje eller hajer, der med glæde sælger is til inuitterne, når de først er færdige med at sælge sand til saudiaraberne. Andre er af den mere typiske nørd overtalelse - fra skræmmende systemadministratorer og vrede supportdroner til dem, der hellere vil blande sig i skyggen eller gøre deres bedste for at skyde ned ethvert projekt, der vover sig inde i deres hårkors.

Vi satser på, at mange - hvis ikke alle - bor i et nærliggende kabine lige nu. Overvej dette som din feltguide til flora og fauna i dit arbejdsliv.

Savnede vi nogle klassiske it-typer i vores menageri? Tilføj dem i kommentarerne nedenfor.

IT-personlighedstype nr. 1: Den tomme dragt

Copyright verticalshadows.com 2021