Programmering

5 ting at overveje, inden en it-opdatering

Af Bharath Vasudevan, HPE Product Manager, softwaredefineret og Cloud Group

Heraclitus, en græsk filosof, citeres for at sige "forandring er den eneste konstante i livet." Og han skrev det i 500 f.Kr. Jeg spekulerer på, hvad han ville sige i dag om den konstante ændring, som teknologien medførte.

Ændringstakten i forretningen er ekstraordinær - og hvis du ikke følger med, bliver du efterladt. Men hvordan ved du, hvornår ændringer er nødvendige for din virksomhed - især din infrastruktur? Og hvordan beslutter du, hvilken ændring der vil gøre dig mere konkurrencedygtig?

En teknisk opdatering er en chance for en virksomhed at evaluere retningen af ​​sin it-infrastruktur og afveje omkostningerne og fordelene ved at prøve noget nyt. Det er et godt tidspunkt at se på det aktuelle it-miljø og undersøge, hvilke andre muligheder der er tilgængelige, der bedre passer til organisationens behov.

I min tid brugt på at tale med it- og forretningsledere er jeg kommet med nogle almindelige spørgsmål, som organisationer stiller sig selv, inden de beslutter, om tiden er inde til at opdatere deres datacentre.

For at hjælpe med at dechiffrere, hvad der er vigtigst, er der fem ting, du skal overveje inden en IT-opdatering:

1.     Hvorfor har vi brug for en teknisk opdatering?

Teknisk opdatering er en nødvendig øvelse, som hver it-afdeling gennemgår hvert par år. Nogle it-komponenter holder længere end andre. Servere har for eksempel tendens til at have en kortere levetid, mens levetiden på netværksskift er lidt længere. Men på et tidspunkt bliver IT-komponenter naturligvis forældede. Ifølge 451 Research (en division af The 451 Group) planlagde mere end 32% af virksomhederne en større server- og lageropdatering i 2016. Det vigtige for virksomhederne at forstå er, at forældet eller forværret teknologi kan påvirke negativt ikke kun it-teamet, men bundlinjen i hele virksomheden, da den spiser værdifulde ressourcer. Intet varer trods alt for evigt.

2.     Hvad er advarselsskilte for, at en teknisk opdatering er nødvendig?

En fælles indikator for, at der er behov for en teknisk opdatering, er et mærkbart fald i systemets ydeevne og stabilitet. Dette kan føre til frustrerede medarbejdere, da det bliver mere indlysende, at den nuværende løsning simpelthen ikke opfylder virksomhedens behov.

3.     Kan konsolidering af mine opdateringscyklusser spare tid?

Traditionel teknisk opdatering kan være meget tidskrævende, fordi der er så mange leverandører at håndtere, ny teknologi, som teamet kan trænes i, og en masse komponenter, der skal synkroniseres med hinanden. Konsolidering til en integreret teknologimetode betyder kun en leverandør at håndtere og kun et nyt system at lære; derfor bruges mindre tid på at blive forfrisket.

4.     Hvordan kan jeg reducere omkostningerne under en it-opdatering?

Omkostningerne ved en opdatering afhænger af nogle få faktorer: Hvor lang tid tager opdateringsprocessen, og hvor mange it-komponenter, der opdateres. En integreret tilgang tilbyder en enkelt-leverandør-løsning, der kan hjælpe virksomheder med at reducere omkostningerne ved at integrere en del, eller i nogle tilfælde hele en traditionel it-infrastrukturstak i en enkelt platform. Hvad der er endnu bedre er en opdateret IT, der er klar til at vokse og opdatere igen, når din virksomhed er klar.

5.     Hvordan kan jeg forenkle min it-infrastruktur under en it-opdatering?

Som en måde at forenkle processen med teknisk opdatering investerer mange virksomheder i hyperkonvergerede løsninger. Hyperconverged infrastruktur tilbyder virksomheder en datacenter-in-a-box-mulighed, der kan eliminere meget af de tidskrævende og komplekse aspekter af teknisk opdatering. Hyperconverged-løsninger konsoliderer funktionerne i en traditionel IT-infrastrukturstak - som servere, opbevaring, netværksskift, WAN-optimering og inline deduplicering - til en enkelt løsning, der administreres af en enkelt administrator. Det betyder, at du ikke kun reducerer driftsudgifter, men du har kun en leverandør at håndtere. Og den uendelige skum, skylning, gentagelsescyklus er brudt, fordi alle de traditionelle komponenter er konsolideret.

Som førende inden for hyperkonvergeret infrastruktur kan HPE få din virksomhed på vej til enkelhed og effektivitet. HPE's portefølje af hyperkonvergerede løsninger giver kunderne mulighed for at implementere virtuelle computere i skyhastigheder, forenkle deres it-operationer og reducere omkostningerne - alt sammen med en opgraderingsvej til komposibilitet. Det betyder, at den tid, energi og penge, du har investeret i en teknisk opdatering, ikke går til spilde, hvis du beslutter at gå videre til en komponerbar infrastruktur i fremtiden.

Ændring kan være hård, men det er en nødvendig del af livet og forretningen. Selvom support til en it-opdatering kan være svært at skaffe, kan forståelse af hvilke faktorer der er vigtigst hjælpe med at gøre processen lettere. Da hyperkonvergeret infrastruktur fortsætter med at få fart, vil sagen for en IT-opdatering blive endnu enklere at lave.

Lær mere om det grundlæggende i hyperkonvergens i Dummies Guide til Hyperconverged Infrastructure.