Programmering

Ubuntu 13.10 anmeldelse: Er det en værdig opgradering?

Ubuntu 13.10 anmeldelse

Opdatering: Jeg fik endelig brug af Ubuntu 13.10, og jeg har en fuld gennemgang af Desktop Linux-anmeldelser. Ak, jeg var ikke så imponeret over det som Steven.

SJVN hos ZDNet har en anmeldelse af Ubuntu 13.10, og han kan godt lide det.

Mange hardcore desktop-fans har stadig ikke tilgivet Ubuntu for at skifte til Unity-grænsefladen. Andre kan ikke lide, hvordan Canonical, Ubuntus moderselskab, har gået sin egen vej med sådanne tekniske problemer som at arbejde på Mir-skærmstakken i stedet for det mere almindelige Wayland. Og nogle mennesker kan ikke lide, hvordan Ubuntu kombinerer "lokale" søgninger med websøgninger. Og hvad så!

Installationen var en afslutning på alle disse systemer. Mens jeg ikke forsøgte at installere Ubuntu på et system låst ned med Windows 8 Secure Boot, er der gode instruktioner om, hvordan du sætter Ubuntu på Windows 8-pc'er og andre systemer, der bruger Unified Extensible Firmware Interface (UEFI).

Jeg har brugt operativsystemet nu i flere uger. Det har fungeret godt for mig som et hurtigt, sikkert og brugervenligt skrivebord.

Mens enhed ikke er helt efter min personlige smag, har Shuttleworth haft succes med at lave et Linux-skrivebord, som alle kan bruge.

Mere på ZDNet

Jeg har ikke haft en chance for at sidde ned med Ubuntu 13.10, men Stevens anmeldelse virker ret positiv. På et tidspunkt er folk nødt til at acceptere enhed og de andre ændringer i Ubuntu og gå videre.

Mir-tingen er lidt af en downer, men der er altid den næste version af Ubuntu at se frem til, og forhåbentlig vil den være inkluderet inden da.

Firefox OS bredere distribution og hastighedsforbedringer

Det ser ud til, at Firefox OS får nogle nødvendige ydeevneopgraderinger samt bredere distribution.

Mozilla Foundation forbedrer ydeevnen af ​​sin Firefox OS-software til smartphones, og enheder, der kører den, vil snart blive solgt i flere europæiske og latinamerikanske lande.

Operativsystemet skal dog endnu ikke leve op til det løfte, med den første runde af telefoner, der lider af ydeevneproblemer. "Og dreng, er enheden langsom, selv til enkle opgaver som at åbne e-mails. Forvent ikke at afslutte enhver handling. At prøve igen er en del af oplevelsen," sagde Infoworld, da han gennemgik ZTE Open i august.

Mozilla Foundation, som leder udviklingen, søger at tackle det med version 1.1 af Firefox OS. Organisationen lover "hurtigere applikationsindlæsningstider og jævnere rulning," sagde det i et blogindlæg onsdag.

Mere hos CIO