Programmering

11 hjemme-IoT-enheder, der faktisk er værd at få

Der er en masse uønsket til dig og mig som en del af tingenes internet og hype til automatisering af hjemmet. Desværre er de fleste af disse produkter fjollede (tekstilvaskemaskiner !!) eller usikre på grund af store, udbredte sikkerhedshuller.

For eksempel kan SimpliSafe-hjemmealarmsystemet hackes af enhver kyndig tyv for at afvæbne dit hjemmealarmsystem. Bluetooth-dørlåse er berygtede for let at blive hacket - eller simpelthen tvunget til at åbne den gammeldags måde. Og internetforbundne sikkerhedskameraer kan nemt hackes, inklusive dem, der er beregnet til at hjælpe dig med at holde øje med dine børn og lade Peeping Toms komme ind fra hvor som helst i verden.

Så er der de enheder, der konstant spionerer på dig: Amazon Echo og Google Home. Edward Snowden advarede os om NSA's overreach, og teknologivirksomheder protesterede oprindeligt over deres chok og forfærdelse, men teknologivirksomhederne har siden kraftigt deltaget i det spionerende sjov. Amazon har også prikker, som sikrer, at du automatisk køber forbrugsvarer til den pris, den vil opkræve, en fantastisk måde for dig at gå i stykker uden at vide det.

Så er der hjemmets nav, der hævder at give one-stop-kontrol til alle dine enheder. Hvad de virkelig gør, er at tvinge dig til at købe fra et begrænset sæt kompatible produkter, ofte kræve, at du betaler abonnementsafgifter og låser dig inde. Du kan fortælle, at de er en dårlig idé ved, at telefon- og kabelfirmaerne nu alle tilbyder deres egne hub-tjenester. Sandheden er, at du ikke har brug for et hjemmeautomatiseringscenter - få IoT-enheder har faktisk brug for at arbejde sammen, og dem, der gør det, kan fortsætte uden et eget hub.

Men i den gryderet af skøre, farlige og uhyggelige produkter er der sikre hjemmeautomatiseringsteknologier, som du bør overveje, fordi de også faktisk er nyttige. Bemærk, at alle kræver en internetforbindelse, typisk via Wi-Fi, for at rapportere deres status, fjernstyres og opdatere nogle af de oplysninger, de handler på.

Google Nest Learning Thermostat eller Ecobee

En smart termostat sparer dig energi og holder dit hus behageligt. Det er en stor ting.

Værdifuld hjemmeteknologi
Nest Learning Thermostat MSRP $ 249,00 Se det

Nest Learning Thermostat på $ 249, der nu er i sin tredje generation, er bedstefar for denne yngling, og jeg kan stadig godt lide dens æstetiske bedst. Det er let at programmere og administrere på selve enheden og via en mobilapp eller browser. Hvis du er en krævende skabning af komfort, kan den også være forbundet til din Google-app i iOS eller Google Now i Android for at tænde, inden du kommer hjem, ved at spore din placering (for uhyggelig for mig, men andre elsker det).

Værdifuld hjemmeteknologi
Ecobee 3 MSRP $ 249,00 Se det

$ 249 Ecobee, også i sin tredje generation, ligner Nest med et rent, men teknologisk design. Hvad der adskiller det fra er, at Ecobee understøtter separate rumfølere (den ene leveres med termostaten; et ekstra par koster $ 79), der lader den justere varmen i disse rum, når de er optaget, mens Nest styrer varme- og kølesystemet til hus som helhed baseret på dets placering. Vær opmærksom på, at få centrale HVAC-systemer separat kan justere varmen eller kølingen, der sendes til hvert rum, så for at gøre temperaturen behagelig i det rum, du befinder dig i, kan andre rum blive for koldt eller for varmt. Men det gælder også for en termostat med et sted, og med Ecobee har du i det mindste det rum, du er i, til den ønskede temperatur.

Google Nest Protect

Nest Protect på $ 199, der nu er i anden generation, er også bedstefar for sin yngling og giver den brugeroplevelse, som vi alle har længtes efter i en røg- og kulilte-detektor. Hvert værelse får sit eget navn, og Nest Protect fortæller dig, hvilket rum der specifikt har et problem, hvad enten det er et svindende batteri eller mulig brand eller CO-frigivelse - ikke mere forsøger at finde ud af, hvilken alarm der kvitterer, eller hvis der er noget galt, hvilket rum det er i.

Værdifuld hjemmeteknologi
Nest Labs Nest Protect MSRP $ 119,00 Se det

Også brugen af ​​802.16 trådløs sammenkobling kan pusle din elektriker, men det er faktisk sikrere end den kabelforbundne forbindelse, der nu kræves i de fleste nye hjem. Det trådløse netværk fungerer, selvom en eller flere Nest Protects er beskadiget eller ødelagt, og du heller ikke behøver at bekymre dig om, at forbindelsesledningerne brænder op i en brand.

Og nødfunktioner som kurlyset og evnen til at underrette din smartphone er potentielle livreddere.

Det plejede at være, at Nest Protects omkostninger var svære at retfærdiggøre i en æra med $ 50 standarddetektorer, men i dag bliver 10-årige enheder almindelige (Nest Protect havde allerede en sådan levetidsklassificering), og prisforskellen mellem disse dumme detektorer og den smarte Nest Protects er nu for lille til ikke at få Nest Protect.

RainMachine Mini-8, Touch HD-12 eller Touch HD-16

Værdifuld hjemmeteknologi
RainMachine Mini-8 Smart Wi-FI Irrigation Controller MSRP $ 175,00 Få flere oplysninger om Amazon

Denne lavede min nørdegadget-gaveguide i år med god grund. En stor del af det vestlige USA har været i alvorlig tørke, og der har været kortere tørke i andre regioner. Vand kan ikke tages for givet og spildes.

Værdifuld hjemmeteknologi
RainMachine Touch HD-12 Smart Wi-FI vandingscontroller MSRP $ 239,00 Se det

RainMachine sparer os alt vand og holder planterne sunde ved at bruge føderale vejrudsigter til automatisk at justere vandingen efter behov. Du kan også programmere det til at lukke i bestemte måneder, ikke vand under fryseforhold, og overholde din lokalitets begrænsninger. Der er tre modeller: $ 175 otte-ventil Mini-8, $ 239 12-ventil Touch HD-12 og $ 269 16-ventil Touch HD-16.

Værdifuld hjemmeteknologi
RainMachine Touch HD-16 Smart Wi-FI vandingscontroller MSRP $ 269,00 Se det

Selvfølgelig er der flere andre lignende enheder, så hvorfor RainMachine? Fordi de to Touch HD-modeller lader dig styre dem fuldt ud fra selve enheden via en berøringsskærm. Og Mini-8-modellen giver dig mulighed for at slukke og tænde ventiler, f.eks. Til test eller ekstra vanding, fra selve enheden. Det er dejligt at kunne gøre alt det fra din mobile enhed eller browser (som du selvfølgelig kan), men det hovedløse design, der foretrækkes af konkurrenter, betyder, at din håndværker, gartner, nabo eller besøgende ikke kan justere eller slukke for enheden, når du er ikke i nærheden eller kan nås. Hovedløse enheder er simpelthen en dårlig idé for enhver missionskritisk teknologi, som andre brugere mindst har brug for nødadgang til.

Abode Connected Home Security

I betragtning af de høje månedlige gebyrer for nogle produkter, andres tvivlsomme sikkerhed og de andres alt for begrænsede kapaciteter, ville jeg næsten give op til et rimeligt IoT-sikkerhedssystem. Men dette system eksisterer, og det startede overraskende som et Kickstarter-projekt (meget få af dem ser nogensinde dagens lys på trods af alle de løfter, de giver).

Værdifuld hjemmeteknologi
Abode Connected Home Security & Automation Starter Kit MSRP $ 359,00 Se det

Abode har flere komponenter, hvor kernen er dens hub, der indeholder intelligens, batteribackup, radiocontroller, internetforbindelse og sirene. Virksomheden sælger de slags sensorer, du forventer: åben dør / åbent vindue ($ 27), bevægelsesdetektor ($ 54), belægning ($ 59), bevægelsesdetektor med kamera ($ 115), vibrationsglasbrud ($ 36), akustisk glas -break ($ ​​59), vand ($ 35, for mislykkede vandvarmere og VVS-pauser) og indendørs bevægelseskamera ($ 99) plus nøgleringe ($ 22), tastaturer ($ 79, fantastisk til besøgende) og ekstra sirener ($ 60). Basissættet koster $ 359 og inkluderer navet, to dør- / vinduesensorer, en bevægelsesdetektor med kamera og en nøglering.

Ud over Abodes egen radioprotokol understøtter hubben Zigbee-radioprotokollen til at arbejde med (et begrænset sæt) tredjepartssensorer og -enheder; Du kan også få ekstra Zigbee-relæer ($ 35). Systemet understøtter også IFTTT til automatiserede handlinger såsom geofencing for at mærke, når din smartphone forlader eller nærmer sig huset eller tænder for Zigbee-aktiverede lys, hvis der registreres bevægelse.

Virksomheden, der er grundlagt af en tidligere administrerende direktør for alarmovervågningsgiganten ADT, leverer overvågningsplaner ($ 30 pr. Måned) som en traditionel alarmudbyder, men du har ikke brug for en plan for at få advarsler på dine mobile enheder eller til fjernstyring af system. Der er også ingen forpligtelse tre-dages ($ 8) og ugentlige ($ 15) planer, f.eks. Til når du er på ferie. Og du kan vælge at betale $ 10 pr. Måned for at få en mobilforbindelse, hvis din internetadgang mislykkes.

Abode-systemet er tydeligt stille i de tidlige dage, så der er ru kanter: Geolokaliseringen kan forsinke, så du kan komme ind i dit hus, før det ved, at du er der, og udløse alarmen; bevægelseskameraet er grundlæggende i billedkvalitet; og bevægelsesdetektoren med kamera tager et hurtigt øjebliksbillede af det, den ser. Men det er det første gør-det-selv-IoT-sikkerhedssystem, der kontrollerer alle felterne.

LiftMaster MyQ Internet Gateway

Hvis du har en ny model af LiftMaster, Craftsman, Raynor, AccessMaster eller Chamberlain garageportåbner (alt lavet af LiftMaster), er chancerne for, at den understøtter LiftMasters MyQ-teknologi. Med en MyQ Wi-Fi-enhed kan du kontrollere status for din garageport samt åbne eller lukke den fra din mobile enhed.

Værdifuld hjemmeteknologi
LiftMaster 828LM Internet Gateway MSRP $ 59,99 Se det

$ 60 MyQ Internet Gateway 828LM-enheden bruger ikke Wi-Fi; i stedet bruger den den samme radio-controller med drejeknap, som din standard garageportåbner bruger. På den måde kan MyQ ikke hackes via Wi-Fi. (Gatewayen opretter forbindelse til internettet via en fysisk ethernetforbindelse til din router, og den skal være inden for signalområdet ca. 50 fod på din garageportcontroller.)

Selvom LiftMaster nu sælger MyQ-kompatible garageportåbnere med indbygget Wi-Fi, anbefaler jeg, at du får en ældre model uden Wi-Fi for at reducere risikoen for at blive hacket åben og i stedet bruge Internet Gateway til fjernstatus og kontrol, når væk.

Frittstående ATA

Fastnetens æra slutter, både med kabeludbydere, der skubber brug af VoIP-opkald, og endda telefonselskaberne andrager stater til at afslutte support til standardtelefonlinjer (de vil stadig installere DSL til internetadgang).

Det bør ikke overraske nogen, at VoIP-telefoni fra kabelfirmaer og telefonselskaber koster så meget eller mere end fastnet, de udskifter: $ 40 til $ 60 pr. Måned med skatter og afgifter inkluderet. I betragtning af hvor lidt de fleste mennesker bruger fastnet-service, er det for meget. Men inkonsekvent mobilmodtagelse, batteriproblemer til lange celleopkald og behov som faxning betyder, at vi ikke helt kan give slip på fasttelefoner.

Det er her, standalone VoIP-enheder spiller ind. Disse tjenester bruger en analog telefonadapter (ATA), der opretter forbindelse til din router og leverer taletelefontjenesten på din traditionelle telefon. De er typisk billigere end hvad dit kabel- eller telefonselskab leverer, og bruger den samme internetforbindelse som disse tjenester.

Værdifuld hjemmeteknologi
Ooma Telo MSRP $ 99,99 Se det

En af de mest kendte er Ooma, hvis $ 100 Telo fungerer som din telefons basestation. Ooma tilbyder også $ 50 Linx trådløse udvidelsesmoduler, der tilsluttes et stikkontakt, og som du tilslutter din telefon til - praktisk til tilføjelse af telefoner, hvor du ikke har eksisterende stik. Basistjenesten er gratis, men chancerne er, at du vil have $ 10-planen (lokale skatter og afgifter er ekstra).

Værdifuld hjemmeteknologi
Pioneer Telefon Digital Voice Lær mere om Pioneer Telefon

Jeg foretrækker den almindelige Grandstream ATA fra Pioneer Telefon, som også kommer i to- og firelinjemodeller til dit hjemmekontor. (De fleste ATA'er er enkeltlinjer eller kræver kompleks opsætning til at håndtere flere linjer.) Omkostningerne er ret rimelige: $ 10 pr. Måned pr. Linje plus dine lokale skatter og afgifter. ATA er inkluderet i tjenesten, men du skal forpligte dig til et års service.

Hvis du allerede har telefonstik i dit hjem, kan du køre dem alle fra din ATA. Du bliver nødt til at ændre opsætningen af ​​din telefonblok, som blev installeret med dine telefonlinjer, men for længe siden dit hjem var kablet. Normalt er den udvendige telefonlednings ledninger kablet ind i den blok, så er alle de interne stik 'ledninger forbundet til den, nav-og-eger-stil.

Værdifuld hjemmeteknologi
Leviton 476TL-T12 Distributionspanel til telefoninput MSRP $ 59,99 Se det

For at konvertere den eksisterende blok til brug med en ATA skal du frakoble telefonfirmaets ledninger (og dække dem, da de er lavspænding), derefter tage linjen til stikket, der er tilsluttet din ATA, og slutte den til blokens indgang - den erstatter dit telefonselskabs linjer for at modtage telefontjenesten. Alle dine andre jacks ledninger forbliver forbundet til blokken som før. (Virkelig gamle blokke har ingen separat indgang - alle linjer forbinder til det samme sæt skruer; i så fald er du allerede kablet, når du frakobler telefonfirmaets udvendige ledninger.) Hvis du er en pæn freak, når det kommer til ledninger , som jeg er, foreslår jeg, at du får Levitons $ 60 476TL-T12 ledningsblok til distributionspanel til telefoninput.