Programmering

GitHub Desktop 2.0 tilføjer omlægning og stashing

GitHub Desktop 2.0, en opgradering til GitHub-klienten til Windows og MacOS, tilføjer understøttelse til henholdsvis rebasing og stashing for at tillade kontekstskiftere og holde en forpligtelseshistorie ren.

Målet bag GitHub Desktop 2.0, bemærkede GitHub, er at hjælpe teams med at arbejde sammen og støtte fælles udviklingsmønstre. Funktionerne i Desktop 2.0 inkluderer:

  • Stashing, som adresserer en situation, hvor udviklere kan være midt i at reproducere og rette en fejl og midlertidigt skal skifte kontekst. En udvikler, der ikke er klar til at udføre arbejde, kan bringe ændringer til en ny Git-filial eller gemme dem i en nuværende gren.
  • Ombasering til brug, når en udvikler måske foretrækker en ren forpligtelseshistorik uden at flette forpligtelser. Udviklere, der plejede at flette filialer, kan stadig bruge den samme arbejdsgang, men dem, der arbejder i et lager, hvor de ikke ønsker at fusionere forpligtelser, kan bruge rebasing til at opretholde en ren forpligtelseshistorik.

Baseret på GitHubs Electron desktop-app-ramme blev GitHub Desktop skrevet i TypeScript og bruger React JavaScript UI-biblioteket. Siden GitHub Desktop 1.0, der blev frigivet som open source i september 2017, har GitHub tilføjet holdorienterede muligheder, herunder muligheden for at vælge en medforfatter af en forpligtelse ved at nævne deres GitHub-brugernavn og skubbe arbejde til GitHub med det foreslåede næste trin.

Fremtidige planer kræver flere muligheder for at overfladekontekst fra GitHub, hvor GitHub tager et første skridt ved tæt at integrere pull-anmodninger mellem GitHub og GitHub Desktop.

Du kan downloade GitHub Desktop fra projektets websted.