Programmering

Borland erhverver softwareprojektplanlægningsværktøj

Fokuseret på at forbedre sit kravstyringsarsenal til softwareudvikling annoncerer Borland Software onsdag sin overtagelse af Estimate Professional, et softwareprojektplanlægnings- og estimeringsværktøj.

Borland køber teknologien fra Software Productivity Center. Anskaffelsesomkostninger blev ikke oplyst.

Værktøjet indlejres i den næste version af Borland CalibreRM-kravstyringssystemet, version 7.0, som forventes senere på året, ifølge Borland. Estimate Professional giver brugerne mulighed for mere pålideligt at forudsige den krævede investering, tid til marked og de dermed forbundne risici ved softwareudviklingsprojekter, inden de begynder, sagde Borland. Dette hjælper virksomheder med at maksimere forretningsværdien af ​​deres software, sagde virksomheden.

Borland tilbød allerede produktet som en valgfri pakke med CalibreRM, sagde Martin Frid-Nielsen, vicepræsident og general manager for platformsløsninger til udviklingstjenester i Borland.

"Vi har allerede haft et forhold til [Software Productivity Center] i et stykke tid, og produktet er ret komplet, som det er," sagde Frid-Nielsen.

”Det er mere en opgave at integrere det yderligere i vores produkter,” sagde han.

Indlejring af Estimate Professional's muligheder inden for CalibreRM vil hjælpe brugerne med at forudsige bemanding, planlægning og budgetparametre, sagde Borland. Derudover markerer funktionerne problemer og opdager afvigelser gennem applikationens livscyklus.

”Hvad vi ønsker at gøre er at bruge brugen af ​​estimering i vores produkter,” sagde Frid-Nielsen. Han definerede estimering som at knytte information om omkostninger og tidslinje til projekter. CalibreRM hjælper med teambaseret udvikling og hjælper også produktledere med at definere selve projektet, tilføjede han.

"Hvad vi ser er, at software bliver mere moden og procesdrevet, og vi ser, at omkostninger og estimering er en del af det," hvorfor virksomheden erhverver Estimate Professional, sagde Frid-Nielsen.

Gennem opkøbet håber Borland at få et ben på konkurrerende produkter, herunder Telelogic Doors og Rational Requisite Pro, sagde Frid-Nielsen.

Borland citerede en liste over forventede fordele, som brugerne ville modtage gennem de nye planlægnings- og estimeringsfunktioner, der føjes til CalibreRM:

- Sammenkædning af projektomfang, tidsplan og omkostninger, ressourceallokering og risikostyring, så når en variabel ændres, kan en bruger forudsige effekter på andre variabler.

- Forbedring af forhåndsbudgettering og planlægning for at måle grader af risiko, sandsynligheden for at overholde deadlines eller budget og virkningen på andre projekter.

- Justering af projektets omfang for at bestemme indvirkningen på deadlines og ressourcer.

- Sikring af bogføring af kvalitetssikringsaktiviteter i udviklingsplaner.

- Forberedelse til projektlevering via defektmodellering og forudsigelse.

- Reduktion af arbejdsbelastningsstress ved at planlægge projekter i henhold til realistiske tidsplaner.