Programmering

Gale men ægte tekniske supporthistorier

Jeg er en af ​​de mennesker, der besvarer dit opkald eller din e-mail, når du har et computer- eller softwareproblem. Jeg har gjort det i årevis i en række organisationer. Og der er en grund til, at jeg lyder som en 911-operatør, når du ringer, med den underligt lidenskabelige opførsel: Nogle af dine opkald og e-mails er rigtige doozies, og hvis det ikke var for Mute-knappen, ville jeg være fyret år siden for min latter eller udråb som svar på nogle af de ting, jeg hører.

Alle os inden for teknisk support er afhængige af Mute-knappen for at skjule vores reaktioner, når et af disse opkald kommer ind, og på IM for at chatte om dem stille for behovet for at dele såvel som for at få mulige svar fra hinanden. Tænk over det: Jeg er i telefonen og kan ikke se, hvad du ringer om, men alligevel er jeg nødt til at finde ud af det og derefter lede dig gennem løsningen. Nu tager det nogle færdigheder, fokus og måske besættelse!

[Hver uge serverer anonyme, men sande historier om it-shenanigans i vores Off the Record-blog. | Følg den vanvittige teknologiindustri i Robert X. Cringelys Notes from the Field-blog tre gange om ugen. ]

Men jeg må indrømme, at selv de skøre sager normalt afslører noget nyt indblik i, hvordan man løser den næste persons problem - eller endda min egen.

Når alt kommer til alt støder selv teknisk support folk som mig på problemer: Jeg mindes om en hændelse fra barndommen, hvor min familie netop havde fået sin første pc, en hulking AT-stil maskine, og - spirende nørd, som jeg var - Jeg besluttede at bruge autoexec.bat til at automatisere adgangen til apps ved at trykke på numre i en tekstmenu, der dukkede op ved opstart. Imidlertid lykkedes det mig at oprette to autoexec.bat-filer i forskellige mapper og tværbinde dem, så pc'erne simpelthen sidder fast i en endeløs cyklus af menuindlæsninger. Efter timevis med forsøg på at finde ud af problemet gik jeg tårevåt til mine forældre og fortalte dem, at jeg brød deres computer. "Du brød det, du fikser det - og hurtigt," var kernen i deres svar, så den næste dag i skolen fortalte jeg computereksperten der, hvad jeg havde gjort. "Tryk og hold Ctrl-C nede for at afbryde den," rådede han. "Det er så simpelt. Hvorfor vidste jeg ikke det?" Jeg troede.

Derfor i dag, når selv de klogeste mennesker har de tåbeligste bortfald - som ikke at indse, at strømmen er nede i deres bygning, og det er derfor, computeren ikke starter - kan jeg dele disse skøre supporthistorier med ydmyghed og et lige ansigt (i det mindste så vidt du kan se).

"Bolden hopper ... og eksploderer!"

Copyright verticalshadows.com 2021