Programmering

Anmeldelse: Office Online er fantastisk til Word og Excel, ikke PowerPoint

Dette er den første i en serie på tre anmeldelser, der dækker de største online-produktivitetsapps: Microsoft Office Online, Apple iWork til iCloud og Google Drive (aka Google Docs eller Google Apps). Vi afslutter serien med en detaljeret sammenligning, men i mellemtiden efterlader jeg dig ikke hængende: Der er ingen standout "bedste" online suite. Hver har noget overbevisende at tilbyde, men ingen fremstår som den klare vinder.

Office Online fører til Office-dokumentkompatibilitet - ingen overraskelse der - men selv i den afdeling har den stadig en lang vej at gå. Office Online og Google Drive er førende inden for rå tekstbehandlings- og regnearksfunktioner, men iWorks elegante og sammenhængende design kører rundt om de to andre. Med hensyn til præsentationer tager iWork prisen. PowerPoint Online ligner noget, katten trak ind.

[Også på: Gennemgang: Office 365 vs. Google Apps. • Hands on: Office 365 på Mac og iPad. | retter på must-have iPad-kontorapps, vigtige Android-produktivitetsapps og road-warrior standbys. Begynd at downloade! | Få den seneste indsigt i de tekniske nyheder, der betyder noget, fra Tech Watch-bloggen. ]

Før februar 2014 var "Office Online" navnet på det websted, som Microsoft brugte som et lager for skabeloner, clipart og andre nyttige supplementer til Microsoft Office. Nu henviser "Office Online" til en samling af apps, der kører i en browser. Disse inkluderer Word Online, Excel Online, PowerPoint Online og et par andre - Outlook.com, Kalender, OneNote Online og et socialt netværk, der hedder People - som jeg ikke vil undersøge her. I denne anmeldelse vil jeg udelukkende fokusere på de tre vigtigste produktivitetsapps - Word Online, Excel Online og PowerPoint Online - og hvor godt de spiller med deres kolleger på Windows-skrivebordet.

Office Online fungerer med enhver nyere version af Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Safari. Det er gratis til personlig brug. Enkeltpersoner og organisationer med Office 365-abonnementer (fra $ 60 til $ 240 pr. Person pr. År) får automatisk licenser, der giver dem mulighed for at bruge Office Online-apps til forretnings- eller kommercielle formål eller i organisationer.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at hvis du absolut har brug for 100 procent kompatibilitet med traditionelle Office-dokumenter, er Office Online et langt bedre valg end enten Google Drive eller Apple iWork til iCloud. Det kan dog overraske dig, at selv Office Online lejlighedsvis mangler selv enkle Office-dokumenter.

Kendte udseende

Scorecard Filhåndtering og udskrivning (10.0%) Brugervenlighed (25.0%) Værdi (10.0%) Funktioner (35.0%) Kompatibilitet (20.0%) Samlet score (100%)
Microsoft Office Online8.08.07.07.08.0 7.6

Copyright verticalshadows.com 2021