Programmering

EMC VNXe 3100: Sød NAS og SAN på indgangsniveau

EMC er let den største virksomhedslagerspiller på planeten med mere verdensomspændende lagerindtægter end sine to nærmeste konkurrenter (IBM og NetApp) tilsammen. Men uanset hvor populære EMCs avancerede Symmetrix- og VNX-produktlinjer har været hos store kunder, blev EMC sjældent betragtet som et godt valg for den lille til mellemstore forretningssektor.

Alt dette ændrede sig med udgivelsen af ​​VNXe-serien tidligt sidste år. Selvom VNXe er baseret på mange af de samme koncepter som den større VNX, er det mere end en afbrydelse af de must-have-funktioner, der findes i sin storebror. I stedet er VNXe en multiprotokol, virtualiseret implementering af fil- og blokniveaulagermotorer i VNX. Gennem virtualisering fandt EMC en innovativ måde at levere virksomhedsklasse funktionalitet og ydeevne i en pakke med små virksomheder og til en pris for små virksomheder.

[Også til: Download server virtualisering Deep Dive Report. | Læs Matt Prigges blog om informationsoverbelastning. | Tilmeld dig nyhedsbrevet for opbevaring, og hold dig opdateret med de nyeste oplysninger. ]

VNXe i laboratoriet

Konfigurationen, jeg fik, inkluderede en dual-controller VNXe 3100 udstyret med seks 300 GB 15.000 omdr./min SAS-diske. Jeg fik også et separat boks sæt med seks 1 TB NL-SAS-drev på 7 200 omdr./min til at fungere som en vækstplatform. Da mange små til mellemstore virksomheder, der køber deres første delte lager, har en parallel interesse i at udnytte klyngefunktionaliteten, der findes i mange virtualiseringshypervisorer, blev størstedelen af ​​min test udført på en trio af HP ProLiant DL385 G7-servere indlæst med indlejret VMware vSphere 5.0.

Læs videre for at få de fulde detaljer, og se den korte sidebjælke, "EMC VNXe 3100 performance check", for resultaterne af mine enkle performance tests. Som det resulterende scorecard viser, fandt jeg, at EMC VNXe 3100 var et solidt niveau på entry level - en, som jeg vil anbefale til alle, der er anklaget for selv at drive en lille butik med et begrænset budget. VNXe tilbyder en bred vifte af ydeevne- og tilgængelighedsfunktioner, der tydeligt stammer fra EMCs lange erfaring med at levere lager til store virksomheder, og Unisphere for VNXe-styringsgrænsefladen er utrolig nem at bruge. Enhver it-generalist vil finde Unisphere let at navigere og få det, de har brug for, selvom (som altid) den meget enkelhed kan være en kilde til frustration for administratorer med mere lageroplevelse.

Test Center Scorecard
 
 20%20%20%20%10%10% 
EMC VNXe 31009998910

8.9

Meget godt

Copyright verticalshadows.com 2021