Programmering

Microsoft udruller KB 3036140 patch til Windows 10 Tech Preview, driller Office-apps

For et par minutter siden frigav Microsoft KB 3036140, som er en stor opdatering af alle patches til dato. Det afløser KB 3035129, der blev udstedt for en uge siden. Du kan hente programrettelsen ved at gå over til Windows Update (Start> Indstillinger> Opdatering og gendannelse> Windows Update) og derefter klikke på Søg efter opdateringer. Hvis du allerede har installeret KB 3035129, og du får den falske fejl 0x80246017, skal du klikke på Prøv igen. Efter installationen kræver KB 3036140 en genstart, som automatisk planlægges for dig.

I mine tests løser KB 3036140 ikke den falske fejl 0x80246017 bug. KB 3036140 bryder build 9926 på samme måde som KB 3035129 brød det, hvilket viser dig, at en ny version af Windows 10 er tilgængelig (sandsynligvis FBL_AWESOME1501 9935 Professional). Når du prøver at installere den nye version - som faktisk kun er tilgængelig for Microsofts indre cirkel - udløser du 0x80246017-fejlkoden.

Selvom det er meget for tidligt at fortælle det med sikkerhed, har jeg ikke set nogen høje påmindelser om, at systemer bliver ødelagt inden 3036140.

På Office-siden af ​​hegnet sendte Office-produktstyring GM Julia White en meddelelse om Office til Windows 10 og et eksempel på, hvordan den første version af Office vil udvikle sig med Windows 10.

Først meddelelsen:

Hvis du allerede er i Windows 10 Teknisk forhåndsvisning, kan du søge efter Word, Excel og PowerPoint i den nye Windows Store Beta i dag og tak for at hjælpe os med at teste Office til Windows 10-apps på din berøringsaktiverede pc, bærbare computer eller tablet.

Derefter tilbagetrækningen:

Opdatering 10:30: Vi ser nogle rapporter om problemer med at få adgang til og downloade apps. Holdet arbejder på en løsning nu. Kom tilbage senere.

Den vej, hvide præsenterer, er bestemt lokkende:

Office til Windows 10 tilbyder berøringsoptimerede versioner af Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook, der fungerer godt på enheder med lille skærm som din telefon og tablet - helt op til Microsoft Surface Hub. De er designet fra bunden til at køre på Windows 10, bygget til berøring og tilbyder den umiskendelige Office-oplevelse, du kender og elsker. Som "universelle" Office-apps er de virkelig den samme app på tværs af enhedens størrelse og giver en uafhængig softwareleverandør og udvikleres en ensartet måde at udvide og integrere med Office-apps.

Disse nye Office-apps vil være forudinstalleret gratis på telefoner og små tablets, der kører Windows 10, og kan downloades fra Windows Store til andre enheder. Office universelle apps vil være tilgængelige med Windows 10 Technical Preview i de kommende uger, og den generelle tilgængelighed er på rette spor senere i år.

Formentlig, men ikke eksplicit, betyder det, at touch-first-versionen af ​​Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook vil være tilgængelig gratis for alle med en Windows 10-licens. Et gratis Outlook til Windows 10 var givet, baseret på tidligere præsentationer, men de andre var det ikke.

Det vil være interessant at se, om touch-first Outlook til Windows 10 sendes med alle versioner af Windows 10, eller om Microsoft bruger en pladsholder (tak, ikke den nuværende Metro Mail-app) og opfordrer folk til at downloade Outlook til Windows 10 separat.

Funktionslisten og skærmbilleder på Whites Office-blog ligner meget Office til iPad og Office til Android, selvom det tilbudte Word til Windows 10's Insights for Office-funktion, som i øjeblikket kun er tilgængelig i Word Online.

Med lidt held vil vi snart finde ud af, hvordan Office til Windows 10 vil fremvise "Windows bedst" ​​med hensyn til konkurrerende Android / iOS / Windows touch-first-funktioner.