Programmering

Brocade gennemfører opkøb af støberier

Brocade Communications afsluttede fredag ​​sin overtagelse af Foundry Networks, en aftale, der bringer et solidt Ethernet LAN-selskab ind i en kæmpe store lagernetværk.

Virksomhederne indvilligede i en aftale på ca. $ 3 mia. I juli, men kort tid efter rejste afmatninger på aktie- og kreditmarkederne spørgsmål om store transaktioner og helbredet ved it-udgifter. Brocade fik finansiering til aftalen, men Foundrys aktier faldt, og i slutningen af ​​oktober sænkede Brocade sit bud til $ 16,50 pr. Aktie kontant eller ca. 2,6 mia. $. En afstemning om transaktionen fra Foundry-aktionærer blev forsinket flere gange, og de godkendte den endelig onsdag.

[Få det seneste om lagerudvikling med 's Storage Adviser-blog og Storage Report-nyhedsbrev. ]

Foundry's produkter og dets cirka 1.100 ansatte vil nu blive integreret i Brocade. Men Bobby Johnson, der grundlagde virksomheden i 1996, slutter sig ikke til Brocade. Johnson "har nu muligheden for at forfølge adskillige velgørende aktiviteter, som han ikke havde tid til at udføre, mens han tjente i sin egenskab af administrerende direktør," sagde Brocade i en forberedt erklæring.

Selvom Brocade ikke får den netværksveteran, har den hyret to andre. På fredag ​​sagde virksomheden, at det havde hyret den tidligere Force10 Networks CEO Marc Randall som senior vicepræsident for produkter og tilbud. Randall førte producenten af ​​routere og switche til virksomheder og tjenesteudbydere fra 2003 og frem til i år. Han var engang vicepræsident for teknik hos Cisco Systems, hvor han ledte udviklingen af ​​Cisco 7500-seriens router ifølge Brocade.

Også på fredag ​​sagde Brocade, at de havde hyret Dave Stevens som CTO. Stevens grundlagde firewallproducenten Palo Alto Networks og var administrerende direktør for virksomheden, indtil han forlod i juni. Han er en tidligere Brocade-direktør, der kom til virksomheden gennem sin overtagelse af Rhapsody Networks i 2003. Stevens 'lange CV går tilbage til banebrydende netværksvirksomheder som SynOptics og Bay Networks samt Nortel Networks og Atmosphere Networks.

Brocade er en vigtig aktør inden for SAN'er (opbevaringsnetværk) med mere end 55 procent af markedet for modulære SAN-switches i tredje kvartal i år, ifølge Dell'Oro Group. Dens nærmeste konkurrent, Cisco Systems, sporer i dette segment med omkring 44 procent. Med Foundry går Brocade head-to-head med Cisco på tværs af hele virksomheds- og datacenternetværk.

Det kombinerede selskab vil være i stand til at forgrene sig fra et SAN-marked med cirka 2 milliarder dollars i årlig omsætning til IP-netværksmarkedet, hvilket er ti gange så stort, sagde Brocade-administrerende direktør Mike Klayko i en videokommentar til nyheden, der blev offentliggjort fredag.