Programmering

Få Ubuntu 16.04 til at ligne MacOS

Få Ubuntu 16.04 til at ligne MacOS

Linux-brugere elsker ofte at tilpasse deres desktopgrænseflader, og nu kan du få Ubuntu 16.04 til at ligne MacOS med MacBuntu 16.04 Transformation Pack.

Noobs Lab har detaljerede instruktioner om, hvordan du installerer det i Ubuntu 16.04 Xenial Xerus.

Umair Riaz rapporterer for Noobs Lab:

MacBuntu (Macbuntu Yosemite / El Capitan) transformationspakke er klar til Ubuntu 16.04 Xenial. Denne pakke indeholder temaer til GTK (som understøtter: Unity, Gnome, Cinnamon, Mate og Xfce to temaer dark & ​​light for Gnome Shell, to temaer til Cinnamon, to ikonpakker, markører.

Ved at følge disse instruktioner kan du ændre udseendet på din Ubuntu 16.04 Xenial til at ligne Mac. I tidligere pakker brugte vi LightDM webkit-tema, der ligner Mac OS X-loginskærmen, denne gang tilbyder vi igen, men du skal installere det på egen risiko, fordi vi oplevede mange problemer efter installationen (som: ikke i stand til til login / blank skærm).

Som du kender fyre, laver vi Mac-pakker fra ganske tidligt, fordi sådanne pakker til Linux næsten er stoppet, men vi har holdt dette projekt på vores must-do-liste fra 12.04, og som du ved er vi nået til 16.04 med Mac-transformation. Mange mennesker ser på internettet efter forudkonfigureret Macbuntu 16.04 / Mac4lin, Mac Ubuntu-tema og så videre, men det er en god ide at transformere det selv, for hvis du vil gå tilbage til standardudseende eller vil ændre udseende, kan du gør det let.

Ved at tilbyde denne pakke er der ikke beregnet nogen had eller krænkende adfærd, der er designet til dem, der ikke vil bruge Mac eller ikke kan bruge Mac af en eller anden grund.

Mere hos Noobs Lab

Verdens mindste Linux-server til $ 5

Kickstarter er kendt for at finansiere innovative projekter, og nu kan du hjælpe udviklere med at oprette en lille $ 5 Linux-server, der er omtrent på størrelse med et kirsebær.

Her er beskrivelsen fra Omega2s Kickstarter-side:

Vi lavede Omega2 lille, så den let kan passe ind i dit DIY-projekt eller kommercielle produkt. Det er mindre end 1/4 af Raspberry Pi og mindre end 1/3 af Arduino Uno.

Omega2 har integreret Wi-Fi og indbygget flashlagring. Dette betyder, at det springer til liv i det øjeblik du tænder det. Du behøver ikke bekymre dig om at købe Wi-Fi-dongler eller installere operativsystembilleder på eksterne SD-kort.

Brug af Omega2 er ligesom at bruge en stationær computer. Vi har bygget enkle og intuitive apps, så du kan interagere med Omega2. Vi har også en App Store, hvor du kan finde endnu flere apps! For de mere eventyrlystne kan du endda oprette apps med vores SDK og offentliggøre dem på Onion App Store for at dele med verden :)

Lad dig ikke narre af dens størrelse, Omega2 er en fuld computer, der kører Linux, det samme operativsystem, der driver nogle af verdens mest missionskritiske infrastruktur. Du kan tænke på Omega2 som en lille Linux-server med Wi-Fi. (Ja, det kører endda Apache!)

Mere på Kickstarter

Prisma art-appen kommer til Android

Prisma er en kunstapp, der har vist sig at være meget populær blandt iOS-brugere, og nu er den klar til at debutere på Android.

Stan Schroeder rapporterer for Mashable:

Prisma, den mobile app, der kan forvandle dine verdslige fotos til smukke kunstværker, er klar til at lancere en Android-version, og en beta-beta, der kun er invitation, er allerede tilgængelig.

Oprindeligt kun lanceret på iOS, blev appen hurtigt et hit i Apples App Store, dens store udvalg af kunstneriske fotofiltre fungerer, hvad der ser ud som magi på stort set alt, hvad din telefons kamera klikker på.

Nu har Prisma lanceret en lukket beta-version af sin meget forventede Android-app. Det betyder, at du ikke kan downloade det endnu, men du kan gå til appens websted og tilmelde dig for at få en invitation til at prøve betaen (husk dog, at du i det væsentlige tilmelder dig Prismas nyhedsbrev).

Mere på Mashable

Gik du glip af en sammenfatning? Tjek Eye On Open-startsiden for at blive fanget med de seneste nyheder om open source og Linux.