Programmering

4 C programmeringskurser for hvert niveau

Selv med så mange andre sprog på systemniveau at vælge imellem, forbliver C det populære valg. Mange nøgleprojekter - såsom Linux-kernen og Python-runtime - bruger stadig C, og de vil sandsynligvis gøre det på ubestemt tid. For nogle områder af computing, som integreret programmering, er C et must.

Og der har aldrig været et bedre tidspunkt at lære C. Ressourcer bugner, lige fra bøger til guidede kurser. Her ser vi på fire store online kursustilbud til læring af C-programmering, der hver især er rettet mod forskellige brugerniveauer og tilbyder forskellige tilgange. For eksempel kombinerer en læring C med at lære Linux, mens en anden lærer C og C ++ sammen.

Udemy: C Programmering til begyndere

C er ikke nødvendigvis det nemmeste programmeringssprog at lære først, men det betyder ikke, at det ikke er et passende førstesprog eller ikke kan undervises som et. Udemys C-programmering for begyndere beviser det ved at tage en “grundlæggende først” tilgang. Ikke kun inkluderer kurset et helt afsnit, der er afsat til installation af den nødvendige software på dit system, det være sig Windows, Linux eller Mac, men det bruger den nybegyndervenlige kode :: Blocks som den valgte kodeditor. Kurset er også tilgængeligt med undertekster på flere sprog: engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, polsk og spansk.

Længde: 24 timer, selvstændigt tempo.

DartmouthX og IMTx: C Programmering med Linux

En ting, du typisk lærer med et programmeringssprog, er det værktøjssæt, der følger med det. DartmouthX og IMTx C programmering med Linux kursus lærer C programmering hånd i hånd med det værktøjssæt, der er beregnet til C i Linux. Dette giver mening, da Linux selv er bygget med C, og Linux-distributioner inkluderer en C-kompilator. (Windows er mindre venligt over for C-programmører, fordi du skal skaffe alle værktøjer andre steder.)

Bemærk, at dette ikke er et simpelt kursus. Det består af flere moduler i løbet af et år, anslået til tre eller fire timer om ugen.

Længde: Et år (tre til fire timer om ugen), selvstændigt tempo.

Duke University: Introduktion til programmering i C-specialisering

Dette fem-måneders sæt med fire kurser er rettet mod nybegyndere i programmeringen. Det er ikke så komplet komplet som nogle af de andre kurser her. Det dækker f.eks. Ikke brugen af ​​C i Linux. Det begynder snarere lige i starten og tager hele sin første kursus for at tale om programmering som en generel problemløsningsteknik.

Derefter adskiller sekvensen sig i det grundlæggende i C (kursus 2) og dækker derefter markører og rekursion (kursus 3) og hukommelsesstyring og systeminteraktion (kursus 4). Det sidste kursus berører også vigtige forskelle mellem klasseværelset og den virkelige programmering, herunder deres omfang og ledelsesudfordringer. De fire kurser gives på engelsk, men også undertekster på fransk, portugisisk (brasiliansk), vietnamesisk, russisk, spansk og engelsk (for hørehæmmede).

Længde: Fem måneder, i tempo

MIT Open Courseware: Effektiv programmering i C og C ++

Ikke alle C-programmeringskurser er en start-fra-bund-introduktion til beregningsproblemløsning eller programmering. Effektiv programmering i C og C ++, der tilbydes af MIT Open Courseware, forudsætter, at den studerende allerede har en vis programmeringserfaring og er komfortabel med at arbejde med kommandolinjen, så det er et godt valg for Python-, Java- eller JavaScript-udviklere, der ønsker at føje C til deres ekspertise.

Kurset giver også meget materiale på C ++, herunder objektorienteret programmering og brugen af ​​nye funktioner til C ++ 11-standarden. Til det formål er det velegnet til folk, der overvejer C ++ såvel som C, og ønsker en idé om, hvordan C ++ udvider sig og forbedrer C.

Længde: Fire uger, startende første uge i januar. Imidlertid kan open courseware også bruges uafhængigt.