Programmering

Microsoft forlænger Windows 8.1 Update / KB 2919355 deadline

Hvis du har fulgt sagaen, ved du, at Microsoft gentagne gange har truet med at tilbageholde patches fra Windows 8.1-kunder, medmindre de installerer "Windows 8.1 Update" - forskelligt kendt som Update 1, Spring Update, GDR 1 og flere varianter, der ikke kan udskrives, men bedst identificeret som KB 2919355. Windows 8.1 Update / KB 2919355 blev udgivet den 8. april.

Med den næste runde af Windows 8.1-patches, der skulle ankomme den 13. maj, på Microsofts patchesdag på sort tirsdag, følte Windows 8.1-brugere, der ikke kunne installere Windows 8.1 Update, virkelig varmen. Ingen (ikke engang Microsoft) ved, hvor mange mennesker der har gentagne problemer med at få KB 2919355 til at installere, men klager fortsætter på Microsoft Answers Forum, med de nyeste, der er sendt 12. maj. En tråd i Microsoft Answers Forum er op til 955 poster ( ikke alle klager), og en anden er på 1.121 poster, i alt mere end 200 sider med klager. Der er mange dusin forskellige klagetråde ud over disse to, og mere end et dusin bemærkede fejlfejlkoder.

Det er bare de mennesker, som a) indså, at de havde et installationsproblem, b) vidste nok til at klage på Answers Forum, og c) følte sig stærk nok til at indgive deres klage.

Jeg er meget glad for at sige, at Microsoft har afbrød hundene. For et par timer siden forlængede Microsoft officielt opdateringsfristen til 10. juni og sagde, at de brugere med Windows 8.1, der endnu ikke har Windows 8.1 Update installeret, vil være i stand til at installere morgendagens Black Tuesday-lapper.

Brandon LeBlanc indsendte dette på Windows Experience Blog:

Selvom vi mener, at flertallet af mennesker har modtaget opdateringen, anerkender vi, at ikke alle har gjort det. At have vores kunder til at køre deres enheder med de nyeste opdateringer er super vigtigt for os. Og vi er forpligtet til at hjælpe med at sikre deres sikkerhed. Som et resultat har vi besluttet at udvide kravet til vores forbrugerkunder om at opdatere deres enheder til Windows 8.1 Update for at modtage sikkerhedsopdateringer yderligere 30 dage til 10. juni. Som tidligere nævnt modtager forbrugerkunder, der ikke opdaterer deres Windows 8.1-enheder til Windows 8.1-opdateringen inden denne nye frist, ikke længere opdateringer. Vi er overbeviste om, at de fleste af de resterende kunder, der ikke har opdateret deres enheder til Windows 8.1-opdateringen, inden for den næste måned vil være i stand til at gøre det.

(Cynikere blandt jer vil bemærke, at ordlyden er ret præcis - og helt korrekt - men forsømmer at nævne, at mange mennesker, der modtog opdateringen, faktisk ikke kunne installere den, fordi selve opdateringen eller mere præcist dens installationsprogram ikke fungerer ret.)

LeBlanc peger på den generelle KB 2919355-fejlfindingsside, der indeholder instruktioner til håndtering af den berygtede installationsfejl 80073712. Hvis du rammer den fejl, som jeg ofte har set, hjælper det med at have en grad i datalogi at følge syv-trins rejsen gennem forhøjede kommandoprompter. Tak himlen for DOS-kommandolinjen, ikke?

Hvis du følger instruktionerne på fejlfindingssiden og stadig ikke kan få opdateringen installeret, peger LeBlanc dig på Microsoft Answers Forum, hvor du kan tilføje dine specifikke detaljer i slutningen af ​​den mest generelle tråd om emnet. Forvent ikke pludselig opløsning: Nogle rapporterede så sent som i sidste uge, at Microsoft Level 3-teknologier med fjernforbindelser til dårligt opførte maskiner stadig ikke kunne få KB 2919355 til at installere.

Selvom jeg ikke er selvtilfreds nok til at spotte Bard med "alt godt, der ender godt" (vi ved stadig ikke, om Microsoft vil være i stand til at få KB 2919355 til at installere på alle Windows 8.1-maskiner inden juni 's Black Tuesday), jeg sætter pris på Microsoft afkalder hundene, så Windows 8.1-kunder af alle striber kan installere morgendagens patches, selvom de ikke kan få KB 2919355 til at opføre sig.

Måske med varmen nede, har vi mere held med at få Windows 8.1-kunder til at gå med Windows 8.1 Update. Det er bestemt et værdifuldt plaster til mousere. Hvis du kan få det til at installere.

Jeg håber også, at Microsoft tager sig tid til at udarbejde sin patchesstrategi og fortælle dem af os, der ejer Windows 8.1, hvordan det bliver patched i fremtiden. "Anvend denne programrettelse lige nu, ellers får du ikke mere" -tilgangen - uden fortilfælde i Windows-historien - fungerer muligvis for telefoner, men den fungerer ikke for desktops.

Denne historie, "Microsoft udvider Windows 8.1 Update / KB 2919355 deadline", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Få det første ord om, hvad de vigtige tekniske nyheder virkelig betyder med Tech Watch-bloggen. For at få den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, følg .com på Twitter.