Programmering

Sprint PCS Vision-telefoner tilbyder AOL-mail, chat

Sprint PCS Vision Phone-kunder i USA kan nu få adgang til deres America Online (AOL) e-mail og chat via AOL Instant Messenger (AIM) under en aftale, der blev annonceret mellem de to virksomheder onsdag.

Brugere af mere end otte modeller af Sprints nyeste internet-klar PCS Vision-telefoner og fire Sprint PDA-telefoner vil kunne få adgang til AOL-tjenester og indhold. Aftalen kommer som en del af Sprints bestræbelser på at udvide de tilbud, der er tilgængelige via dets PCS-netværk.

Virksomhedens PCS Vision-pakke giver kunderne mulighed for at tage og modtage billeder fra nogle telefoner, surfe på Internettet, se klip og streame lyd blandt andre multimedietilbud.

Overland Park, Kansas-baserede Sprint tilbyder i øjeblikket sin PCS Vision Premium Pack til $ 15 om måneden, som inkluderer ubegrænset adgang til PCS Vision Web, tekstbeskeder og $ 10 om måneden i premium-applikationer såsom spil, ringetoner og pauseskærme.

For AOL bygger aftalen på selskabets "AOL Anywhere" -strategi om at tage sine tjenester fra skrivebordet og til trådløse enheder.