Programmering

Apples iPhone 17: Bedst. Telefon. Nogensinde.

Bemærk: Dagens notater fra marken blogindlæg kommer til dig fra fremtiden. Det ser ud til, at Cringely kørte en tur på nogle hurtigere neutrinoer end lys og vågnede i oktober 2023 - lige i tide til Apple at annoncere sin nyeste livsændrende skabelse, iPhone 17.

Jeg må sige dagens Apple-særlige begivenhed var den mest imponerende jeg nogensinde har deltaget i. Nå, "deltog" er sandsynligvis ikke teknisk nøjagtigt, da det blev leveret via et 3D-hologram til mit værelse på plejehjemmet.

[Vil du tjene penge på dine it-oplevelser? er på udkig efter historier om et fantastisk eller underholdende it-eventyr, lektie eller fortælling fra skyttegravene. Send din historie til [email protected] Hvis vi offentliggør det, holder vi dig anonym og sender dig en $ 50 American Express-gavecheck. ]

Alligevel var det ligesom de gamle dage i Cupertino, før Apple byggede det nye kredsende hovedkvarter ved Lagrange-punktet mellem jorden og månen.

IPhone 17 er virkelig et teknologisk vidunder. Med et display, der er lettere og tyndere end et standardstykke af det, der tidligere blev kaldt "papir", da vi stadig havde træer, er det let den fineste mobile kommunikationsenhed rundt - øjeblikkeligt forældet de 17.342 Android-enheder, der aktuelt findes på markedet.

IPhone 17 er den første enhed, der drager fordel af lynhurtigt 14G trådløse netværk, som er i stand til at levere indhold til mobile enheder, før det overhovedet er oprettet.

CEO Justin Timberlake demonstrerede iPhone 17s fantastiske hastighed ved at streame en HD16X-film (en genindspilning af "Police Academy III" af Coen-brødrene), da den stadig blev filmet.

"Læg mærke til den fantastiske opløsning på Suri Cruises kindben," sagde han og pegede på skuespilleren på den 300 fod høje skærm bag sig. "Du kan faktisk tælle hendes porer."

Som med iPhone 16 har du mulighed for at skubbe det wafer-tynde Omnipresence-modul ("Om") under tungen, hvor det holdes på plads via magnetisk tiltrækning til dine fyldninger, eller vælg et kirurgisk implantat lige bag lillehjernen ved bunden af ​​kraniet.

Timberlake siger, at Apple har løst problemerne med spytopbygning, der forhindrede brugere af iPhone 16, da et antal AT & T-abonnenter rapporterede, at de kun kunne foretage opkald, mens de rørte deres tunger til deres næse.

Sammen med den nye iPhone viste Timberlake Apples seneste operativsystem. Apples iOS 17 er designet til at slutte direkte til det menneskelige centralnervesystem via en brugerdefineret bio-API og tilbyde milliarder af apps, der kan downloades, inklusive ny software til at kontrollere appetitten, øge seksuel lyst og helbrede smitsom gaben.

Men begivenheden var ikke uden kontrovers. Som det havde været de sidste seks iPhone-afsløringer, arrangerede OMT-kulten ("One More Thing") en lydløs overvågning via hologram. Gruppen var klædt i deres karakteristiske sorte turtlenecks, blå jeans og New Balance-sneakers og fortsatte med at protestere mod udnævnelsen af ​​Trillionaire Timberlake som chef for Apple og afvente tilbagevenden til One True CEO.

Mig, jeg kan ikke vente på iPhone 18. Jeg hører, at den helt vil sprænge iPhone 17 væk.

vil undskylde dagens blogindlæg fra Notes From the Field. Vi formoder, at Cringe lider af et alvorligt tilfælde af overdosis af Apple-hype. Hvad med dig? Send dine symptomer nedenfor eller mail til [email protected]

Denne artikel, "Apples iPhone 17: Bedste. Telefon. Nogensinde.", Blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg de skøre vendinger i teknologiindustrien med Robert X. Cringelys Notes from the Field-blog, og abonner på Cringely's Notes fra Underground-nyhedsbrevet.