Programmering

Linux: Er Sarah Sharp en social retfærdighedskriger?

Er Sarah Sharp en social retfærdighedskriger?

Linux-kerneudvikler Sarah Sharp stoppede for nylig efter at have udlignet anklager om sexisme og homofobi mod Linux-kernesamfundet. Hun forklarede sin begrundelse i et langt indlæg på sin blog, men nogle Slashdot-læsere afslørede senere hendes brug af en blokliste på Twitter og SJW-taktik i nogle af hendes interaktioner med andre udviklere.

Sarah Sharp forklarer, hvorfor hun forlod Linux-kerneudvikling:

Givet valget, ville jeg aldrig sende endnu en patch, fejlrapport eller forslag til en Linux-kerne-mailingliste igen. Mine personlige kasser er blevet oversat med nylige kerner, og jeg ignorerer det. Mit nuværende arbejde med at aktivere userpace-grafik kan kræve, at jeg sender en lejlighedsvis quirks kernel patch, men jeg ved, at jeg vil bruge mindst en dag på at frygte den potentielle giftige baggrundsstråling ved at interagere med kernesamfundet, før jeg sender noget.

Jeg er ikke længere en del af Linux-kernesamfundet.

Dette opstod efter en meget lang periode med tanke og en masse successionsplanlægning. Jeg tog ikke beslutningen om at træde let ned. Jeg følte mig skyldig i lang tid, fordi jeg trådte tilbage. Imidlertid indså jeg endelig, at jeg ikke længere kunne bidrage til et samfund, hvor jeg blev respekteret teknisk, men jeg kunne ikke bede om personlig respekt.

Jeg kunne ikke arbejde med folk, der hjælpsomt opmuntrede nyankomne til at sende patches, og argumenterede derefter for, at vedligeholdere skulle få lov til at udspyde de dårlige ord, de havde brug for, for at opretholde radikal følelsesmæssig ærlighed. Jeg ville ikke arbejde professionelt med mennesker, der fik lov til at slippe væk med subtile sexistiske eller homofobe vittigheder. Jeg føler mig magtesløs i et samfund, der havde en "Code of Conflict" uden en specifik liste over adfærd, der skal undgås, og et samfund uden tænder til at håndhæve det.

Mere på The Geekess Blog

Sharps blogindlæg skabte en lang tråd på Slashdot, og nogle af læserne bemærkede, at hun brugte en blokliste på Twitter og SJW-strategier i nogle af hendes e-mails med andre udviklere:

IamTheRealMike: ”Det krævede en hel del grave, men det ser ud til at være startet med denne tråd [lkml.org], helt tilbage i 2013.

Nu er jeg alt for professionel kommunikation, og e-mails kan være let at fejle, men det ser ud som en smule overreaktion. Nogen kommenterede, at de sender patches til Greg KH, fordi Linus skræmmer ham, men tilføjede en winkey smiley bagefter, dvs. ikke rigtig alt det skræmmende. Derefter lavede Linus en vittighed om, at Greg var stor og squishing mennesker, der måske eller måske ikke er legende eller fornærmende, uden at vide meget om forholdet mellem disse fyre, er det svært at sige. Squish er næppe et ord, du bruger, når du er rigtig vred.

Og så markerer Linus og Ingo forsigtigt Greg og siger, at han skal være hårdere, Linus siger, at Greg opfører sig som en "dørmåtte" og siger "Du skal muligvis lære at sige nej til folk". Ingo siger "vær ærlig over for bidragsydere og undertiden sværge lidt". Sandsynligvis ville denne diskussion blive holdt ude af listen i et mere traditionelt virksomhedsmiljø for at undgå pinlig Greg (selvom "du er for flink" ikke er så pinlig), men han tager det i sit skridt og accepterer at være hårdere.

OK, indtil videre, bare endnu en dag i open source-land? Nå, så flyver Sarah Sharp af håndtaget og siger:

Seriøst, fyre? Er det det, vi har brug for for at blive forbedret - stabil? Linus Torvalds går ind for fysisk intimidering og vold. Ingo Molnar og Linus går ind for verbalt misbrug.

Ikke * skide * cool. Vold, hvad enten det er fysisk intimidering, verbale trusler eller verbalt misbrug, er ikke acceptabelt. Hold det professionelt på postlisterne.

Hvad pokker? Det eneste, hun hidtil kunne henvise til denne tråd, har været Linus, der talte om, at Greg var en kæmpe, der måske "klemte dig uden engang at bemærke". Ingen kunne seriøst fortolke det som fortaler for vold, medmindre du var så utroligt bogstavelig, at du ikke var i stand til at håndtere almindelige samtaler.

Og så er der sammenblandingen af ​​"verbalt misbrug" med "vold". Dette er to ord, der betyder meget forskellige ting. Og endelig påstanden om, at Linus og Ingo ved at prøve at lave vittigheder (måske ikke særlig godt) var uprofessionelle. Ikke overraskende havde Linus et problem med denne påstand.

Nu ved jeg ikke, sandsynligvis kunne dette have været undgået, hvis diskussionen med Greg havde været privat. Men det ser ud til, at Sharp ville have ladet rive på et andet tidspunkt, hvis en anden lavede en off-color joke. Jeg kan tro, at LKML er et hårdt miljø, men dette er ikke det bedst mulige bevis. Måske har der været andre hændelser, men da Sharp ikke nævner nogen, er det svært at sige. ”

CajunArson: ”Først Interessant punkt i den tråd: Den første person, der begyndte at kaste f-bomber på andre mennesker, er ingen ringere end Sarah Sharp. Hvem bruger det ucivile og truende sprog nøjagtigt?

Andet interessant punkt: Hun ser ikke ud til at have et problem med at sende en rant om kommunikation, der tilsyneladende ikke har noget med hende overhovedet at gøre. Intet i den tråd var heller rettet mod hende eller var endda voldelig mod en anden kvinde. ”

Kita: ”Så hun er en social retfærdighedskrigertrold, der gør dette for opmærksomhed? Kaldte det tidligere. Forvent hende at have en Patreon-konto inden for få dage, såvel som en kampagne startede med at forklare, hvorfor Linus er problematisk og snart skal fjernes fra Linux-udvikling, eller hvordan Linux har brug for en særlig interessegruppe i et sikkert rum, så feministiske kodere kan indsende deres forpligter sig uden at blive truet af folk, der påpeger deres kode. Fordi husk børn, er kritik "cybervold. [Popehat.com]" "

Til sidst er hun en blockbot-bruger, så ja, hun er bestemt en SJW eller en SJW-allieret: //twitter.com/sarahsharp

(Hvis du er blokeret og aldrig engang har talt med hende, tillykke, du er medlem af Randy Harpers sortliste, [leagueforgamers.com] en liste over hvide mænd, spillere, nørder, konservative, KFC, præsident Obama og andre folk Randy Harper og hendes radikale feministiske venner anser for "problematiske" til at få lov til at kommunikere med folk i teknologibranchen.)

Kort sagt: Hun er muligvis en begavet programmør, men hun er et svagt villet menneske, og hun har en professionel freakout om Linus, der laver en vittighed om at være skræmmende, er ikke overraskende - det er en beregnet manøvre. Forvent, at der snart kommer noget andet op - som nævnt vil Linus blive anset for problematisk til at få lov til at forblive i Linux, eller de professionelle ofre vil kræve særlig behandling for kvinder i Linux-udvikling.

Curunir: ”Det, der slog mig, hvad hun forsøgte at gøre, og jeg har set andre forsøge at gøre det samme, er at sidestille nogle kommentarer eller kommentarer på en mailingliste eller et andet indlæg til" vold ". Da jeg voksede op, lærte vi, at "Pinde og sten vil knække mine knogler, men ord vil aldrig skade mig." Det vil sige, de er bare ord, de er ikke næver eller knive eller kanoner. Det er ikke "vold" at skænke nogen eller bruge farverigt sprog eller noget andet. Det kan "fornærme" dig, men at fornærme noget, som nogen siger, er helt subjektivt og umuligt at håndhæve, fordi du ender med "talekoder", forbyder ord og andre asinine begrænsninger, indtil alt er en eufemisme eller metafor, indtil ingen ved hvad nogen mere taler om.

Mobning plejede at betyde, at du regelmæssigt bliver skræmt, slået, sparket, angrebet eller røvet. Nu ser det ud til, at det er nok, at nogen sagde noget, der skadede dine følelser. Og folk kan få deres følelser ondt af ting, der ikke er beregnet til den måde af højttaleren, bare på grund af lytterens historie eller synspunkt.

At sidestille tale med fysisk vold er en meget farlig tendens, der ikke ender godt. ”

Anonym fejling: ”Mænd er stumpe over for hver og vil kalde dig ud på din lort til dit ansigt. Kvinder på den anden side vil gøre det bag din ryg og vil være langt mere hævngerrige om det. Det er den reelle forskel. ”

EpyT: ”Feminisme præsenterer det som en kamp mellem mandligt rum eller et kvindeligt rum. Det er en falsk dikotomi. Hykleriet er, at feminister forventer, at mænd tager den 'ridderlige' rute og ændrer deres interaktionsstilarter for kvinder, men alligevel beder kvinder om at gengælde med en vis sejhed og objektivitet er 'undertrykkende' eller 'kvindehad.' Nettoresultatet er, at mænd køres ud af områder, hvor kvinder har fået deres pc 'sikre rum' for deres interaktion og tænkning, fordi mænd ikke har det godt der. Bare spørg en mandlig sygeplejerske. Bekæmpelse af diskrimination med forskelsbehandling er ikke en løsning.

Jeg er en fan af, hvad der fungerer for et givet miljø og en given gruppe mennesker. De personer, der udgør størstedelen af ​​indsatsen, er dem, der bestemmer kulturen simpelthen fordi de er de mest produktive. Alt andet ville drive disse produktive individer ud og svække resultatet. Linus og hans løjtnanter er langt mere produktive end sarah sharp, og hun er ikke tilfreds med den interaktionsstil, de indstiller, så hun går. Intet stort tab. Hun er velkommen til enten at tilpasse sig det eller arbejde på et andet projekt. Hvis hendes synspunkt virkelig er overlegen, og hendes politik er i tråd med virkeligheden, bør det være en god idé at forkaste kernen og demonstrere dette. De bedste bidragydere ville strømme til hende, og med tiden ville hendes filial være den teknisk bedre. Hun burde vise os 'kvindelige kvinder', hvordan det gøres i stedet for at klynke og røre op lortstorme. ”

Orgasmatron:

”1. Find eller opret en overtrædelse af fortællingen.

2. Peg og skræk.

3. Isoler og sværm.

4. Afvis og transformer.

5. Tryk på for overgivelse.

6. Appel til bekvem myndighed.

7. Vis prøve.

8. Sejrsparade.

SJW'er er feje. Selv den mindste modstand tidligt er normalt nok til at stoppe processen. I dette tilfælde realiserede trin 3 sig ikke, så hun sidder fast og gentager trin 2.

Heldigvis synes Linus at være en naturlig. Han værdsætter resultater over stort set alt andet, og hans resultater kører i øjeblikket næsten al meningsfuld beregning og kommunikation på og i nærheden af ​​denne planet, så trusler om at trække godkendelsen betyder ikke noget lort for ham. ”

Oxdeadbeef: ”Dette styrker ikke kvinder. Dette argumenterer for, at de er svagere end mænd langt mere dybtgående end nogen MRA-rødpiller-gater-gater-kvindefri nogensinde kunne håbe at opnå. ”

MagicMerlin: ”Jeg var nysgerrig og undersøgte dette. Jeg kender Linus og nogle af de andre fyre kan være meget at tage. Efter at have læst mange indlæg, som Sarah gjorde med at klage over mennesker og ting, begyndte jeg dog at få den følelse, at hun var opmærksom og søgende. Hun opdrager konstant køn på irrelevante måder og ser ud til at være den selvformede 'pige-kerneudvikler'. Hun slår også under bæltet.

For eksempel:

"* Snort *. Måske har vi ikke interageret meget ofte, men jeg har aldrig set dig være god personligt hos KS. Nå, der var den ene gang, du kom til mig og forklarede meget stille, at du havde et problem med din USB 3.0 porte, men du kom mere ud som "bange for at tale med en pige-kerneudvikler" end "Jeg prøver at være høflig". "

Linus har tendens til at være meget direkte, ligesom mange vigtige open source-samfund er. De kritiske mennesker er meget travle og bliver frustrerede, når folk viser forskellige former for inkompetence. Faktisk ser det ud til, at de behandlede Sarah meget forsigtigt * fordi * hun var en pige. Eller måske var det intel.com-e-mail-adressen - hvem ved det. ”

Jon3K: ”Jeg tror, ​​i betragtning af kernens voksende størrelse, er det uundgåeligt, at der vil være flere muligheder for at indsende dårlig kode. Der er flere mennesker involveret, flere linjer med kode og mere mulighed for "drama". Jeg synes, det var uundgåeligt på et eller andet tidspunkt. Jeg tror, ​​han med vilje laver et eksempel ud af mennesker lejlighedsvis. Jeg tror, ​​det holder folk på tæerne. Det vil helt sikkert få folk til at kontrollere denne kode, inden de sender den af ​​frygt for at blive flov. ”

Savuporo: ”Hun prøvede noget opmærksomhedsgribende drama, fik hele SJWy, blev kort skudt ned, men følelser osv. Nu holder hun op.”

Bsolar: ”Det er præcis, hvad Linus * ikke * vil have. "Sådan vinder du venner og påvirker mennesker" handler om at manipulere mennesker, stryge deres ego og forsøge at handle på en måde, så de kan lide dig. Den underliggende antagelse er, at du skal ændre dig selv for bedre at imødekomme andres forventninger. Linus forklarede allerede, hvorfor han er helt imod alt dette i den første diskussion med Sarah Sharp ... ”

Mere på Slashdot