Programmering

3 grunde til at ansætte en kognitiv udvikler i 2017

Hjælp ønsket: Søger kognitiv udvikler

Hvis teknologiens historie har lært os noget, er det, at forandringen er konstant. Vi har set det med fødslen af ​​computeren, internettet, skyen og nu kunstig intelligens (AI).

Efterhånden som teknologien udvikler sig, udvikler rollen sig også for udviklere, der er blevet indlejret i stoffet i disse skiftende teknologier. Udvikleren af ​​i dag er meget anderledes end udvikleren for tre år siden og måske uigenkendelig for udvikleren for et årti siden. Som drivkraft for demokratisering af teknologi udvikler udviklere sig konstant for kontinuerligt at innovere og bevæge sig med skiftende paradigmer.

Udviklerrevolutionen

I dag befinder vi os i et betydeligt overgangspunkt inden for teknologi. Vi er midt i en revolution. AI bliver smartere med stormskridt, og skyen har sat et nyt spillerum for lethed og samarbejde. Udviklere har en ny mulighed for at udnytte kognitiv og datalogi i applikationsdesign. Dette specielle øjeblik i tiden har skabt den "kognitive udvikler."

Som det er tilfældet med enhver spirende industri, opstår der et færdighedsgab, hvor markedet ikke har nok erfarne udviklere til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter kognitiv og AI-udvikling. Faktisk projekterer US Bureau of Labor Statistics, at udviklerjob vil vokse med 17 procent fra 2014 til 2024, en hastighed, der er hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

Kognitive systemer kan forstå komplicerede former for data, som billeder og menneskeligt sprog. Da disse data let er tilgængelige via skyen og på en åben platform, kan kognitive udviklere skrive grænseflader til en række smarte, dristige og robuste applikationer og tilsluttede løsninger. Når dine forretnings- og udviklingsteam kæmper for succes, er der tre grunde til at ansætte en kognitiv udvikler i 2017:

1. Byg bedre apps

Chatbots får meget opmærksomhed i disse dage. De sjove og funktionelle AI-drevne virtuelle agenter transformerer den måde, hvorpå virksomheder interagerer med forbrugerne. I dag kan chatbots kommunikere intelligent med forbrugerne, noget der var uhørt for ikke længe siden.

Uden datavidenskab og kognitive værktøjer ville det tage udviklere år at opbygge vindende apps såsom chatbots. Med de rigtige færdigheder kan kognitive udviklere bygge bedre og smartere apps på en brøkdel af tiden. Jeg har set disse innovationer med virksomheder som Staples, som bragte sin ikoniske "Easy Button" til liv med et kognitivt aktiveret omordningssystem. Easy Button er i stand til at lære virksomhedernes præferencer over tid og gøre det lettere at bestille via naturligt sprog. Der er ingen tvivl om, at virksomheder uden kognitive udviklere overgår konkurrencen.

2. Bliv bevæbnet og informeret

Det næste kvantespring inden for teknologi drejer sig om kognitiv og datalogi. I denne æra vil udviklere gå ud over bare at opbygge applikationer og software. Kognitiv er ikke kun en teknologi, du bruger til at skabe noget; det kan også lære dig, hvordan du forbedrer den måde, du opretter på.

Indtil nu har udviklere aldrig haft adgang til et værktøj, der er specielt designet til at hjælpe med at opbygge bedre applikationer ved at rådgive og give endnu mere indsigt i datalogi. IBM Watson giver f.eks. Udviklere mulighed for at stille spørgsmål og hjælpe dem med at skræddersy applikationen, der bygges til de specifikke behov hos din klient og slutbruger. Kognitive udviklere er bevæbnet og informeret med indsigt, der forbedrer app-byggeprocessen.

3. Innovere. Vinde. Gentage.

Innovationscyklussen er afgørende for enhver virksomheds succes. Udviklere med de rigtige kognitive værktøjer og datavidenskabsværktøjer bygger ikke kun bedre apps, men de fremskynder også innovationsprocessen - leverer apps til markedet på rekordtid. Oprettelse af AI- og kognitive infunderede apps i skyen er fremtiden for teknologi i erhvervslivet. Kognitive udviklere taler sproget og har kognitive færdigheder og datavidenskabsstyring for at hjælpe deres organisationer med at vinde.

Skifter foran konkurrencen

Udviklerrevolutionen er nu. Da skiftet til kognitiv computing accelererer, skal organisationer tiltrække det dygtige talent, der kan lede dem gennem denne digitale transformation. De første bevægere på kognitiv teknologi vinder, og disse udviklere vil spille en vigtig rolle. Er dit team klar til at høste fordelene ved menneskelig opfindsomhed forstærket af intelligente maskiner?