Programmering

Linux Mint 17 anmeldelser

Linux Mint 17 blev udgivet for et par dage siden, og anmeldelserne af den langsigtede supportudgivelse er begyndt at komme ind. Som forventet syntes de fleste korrekturlæsere at have et meget positivt syn på Linux Mint 17. Det nyttige interface tweaks, nyttige nye funktioner og stabiliteten af ​​en langsigtet supportudgivelse gør Linux Mint 17 til en fantastisk mulighed for desktop Linux-brugere.

Hectic Geek syntes at kunne lide Linux Mint 17 meget, men bemærkede, at det tog lidt længere tid at starte end Linux Mint 15, selvom det var hurtigere end den seneste Debian-udgave af Linux Mint.

Ifølge Hectic Geek:

Linux Mint 17 Cinnamon-udgave leveres med en hel del nye funktioner og har forbedret nogle af eksisterende. Det starter og lukker hurtigt, hukommelseseffektivt, fungerer godt under stress, understøttes officielt indtil 2019, bruger lidt mere strøm i tomgang, men det kan løses, jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke bør anbefale det !.

Mere på Hectic Geek

Linuxed følte, at Linux Mint 17 endelig har formørket Ubuntu og andre distributioner i denne udgivelse. Webstedet bemærkede også, at kanelens ydeevne er forbedret betydeligt i Linux Mint 17 og bruger mindre hukommelse end GNOME 3.

Ifølge Linuxed:

Som jeg sagde, er Mint 17 måske en milepæludgivelse for Mint, da de flytter til Ubuntu LTS som base for deres successive udgivelser. Jeg er ikke sikker på dets implikationer, men jeg er meget glad for det, jeg ser i Mint 17 LTS. Kanel-spin føles lettere end de fleste af de GNOME 3 og Unity-spins, jeg har brugt, understøttet af lavere ressourceforbrug registreret af mig. For mig har Linux Mint gjort det igen, og jeg går med en score på 9,5 / 10 for Mint, højere end Pinguy OS eller Ubuntu 14.04.

Mere på Linuxed

Jay LaCroix, forfatteren af ​​Linux Mint Essentials, har en videoanmeldelse på YouTube, der dækker MATE- og kanelversionerne af Linux Mint 17. Hans konklusioner om Linux Mint 17 svarer mest til de andre korrekturlæsere, og han synes, det er en værdig opgradering til den nuværende Linux Mint brugere.

Mere på Jay Lacroix på YouTube

Samlet set ser det ud til, at Linux Mint-udviklerne stort set ramte et hjemmekørsel med Linux Mint 17. Disse anmeldelser til side, de fleste af de andre feedback, jeg har set på nettet om Linux Mint 17, har været ret positive. Min egen erfaring matcher det, og jeg tror, ​​at de fleste mennesker virkelig vil nyde det på deres computere.

Hvad tager du alt dette? Fortæl mig i kommentarerne nedenfor.

De udtalelser, som forfatteren udtrykker, afspejler ikke nødvendigvis ITworlds synspunkter.