Programmering

7 fantastiske tilføjelser til Office 2010

Office 2010 leveres med masser af fantastiske funktioner, især i dets evne til at oprette forbindelse til SharePoint 2010 og levere de samarbejdsfunktioner, som moderne Office-brugere har brug for. Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til forbedringer. Her er syv gode tilføjelsesprogrammer (eller tilføjelsesprogrammer - hvad er forskellen alligevel?) Du bør overveje for Office.

Power Word til Word 2010: Dette tilføjelsesprogram opretter et nyt bånd i Word, der tilføjer en række funktioner, grupperet i kategorier såsom forskning, oversættelse og opgaveliste. Med Power Word kan du vælge en hvilken som helst tekst i dit Word-dokument og derefter vælge en mulighed for at søge på internettet efter den tekst (gennem en videnskabelig artikelsøgning, Google, YouTube, Wikipedia osv.) Eller oversætte teksten til en af ​​32 sprog ved hjælp af Bing-oversættelsestjenester.

[Bliv hurtigt fortrolig med Office 2010's nøgleapplikationer - Word, Excel, PowerPoint og Outlook - med sættet med Office 2010 QuickStart PDF-guider. | Hold dig ajour med de vigtigste Microsoft-teknologier i vores Technology: Microsoft-nyhedsbrev. ]

KuTools til Excel 2010: Dette tilføjelsesprogram tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at se data forskelligt i Excel (hvilket er især praktisk, når du arbejder med store projektmapper), maksimere dit arbejdsområde, flette flere Excel-projektmapper og udføre batchomdøbning af regneark.

VisualBee til PowerPoint: Dette tilføjelsesprogram, der har tre versioner (gratis, premium og enterprise), hjælper dig med at tage en præsentation og sprøjte den op med et par klik. VisualBee gør mere end at anvende skabeloner på en præsentation; det analyserer indholdet af diaset og forsøger at forbedre selve præsentationen, især ved brug af billeder, hvoraf der er tusindvis i VisualBees visuelle bank. Når VisualBee har gjort sit, kan du tilpasse præsentationen, så den er perfekt.

Flere tilføjelser til Word 2010: Dette tilføjelsesprogram giver dig mulighed for at lave udvidelige segmenter i Word-dokumenter. Dette er især nyttigt, hvis du arbejder med lange dokumenter, der er sammensat af de samme tekstblokke, fordi det reducerer filpladsen, der tages af de gentagne data. Det hjælper også med at reducere rod i dine dokumenter ved at lade dig skjule de emner, du ikke vil udskrive (såsom grafik), hvilket også kan gøre det lettere at navigere.