Programmering

Hvad synes Linux-udviklere om Git og GitHub?

Hvad synes Linux-udviklere om Git og GitHub?

Populariteten af ​​Git og GitHub blandt Linux-udviklere er veletableret. Men hvad synes udviklere om dem? Og skal GitHub virkelig være synonymt med Git selv? En Linux redditor spurgte for nylig om dette og fik nogle meget interessante svar.

Dontwakemeup46 stillede sit spørgsmål:

Jeg lærer Git og Github. Hvad jeg er interesseret i er, hvordan disse to ses af samfundet. At git og github bruges i vid udstrækning, er noget jeg ved. Men er der alvorlige problemer med enten Git eller Github? Noget, som samfundet ville elske at ændre?

Mere på Reddit

Hans andre Linux-redditors svarede med deres tanker om Git og GitHub:

Derenir: ”Github er ikke tilknyttet Git.

Git er lavet af Linus Torvalds.

Github understøtter næppe Linux.

Github er en virksomheds bordelo, der forsøger at tjene penge på Git.

//desktop.github.com/ se her ingen Linux-support. ”

Bilog78: ”En mindre opdatering: git er ikke” lavet af Linus Torvalds ”i et stykke tid. Vedligeholderen er Junio ​​C Hamano, og de vigtigste bidragydere efter ham er Jeff King og Shawn O. Pearce. ”

Frygtfuture: ”Jeg kan lide git, men kan ikke forstå, hvorfor folk endda bruger github længere. Fra mit synspunkt er det eneste, det gør bedre end bitbucket, brugerstatistikker og den større brugerbase. Bitbucket har ubegrænset gratis private repos, meget bedre brugergrænseflade og meget god integration med andre tjenester som Jenkins. ”

Tunger: ”Gitlab.com er også rart, især da du kan være vært for din egen forekomst på dine egne servere.”

Takluyver: ”Mange mennesker er fortrolige med brugergrænsefladen til Github og tilknyttede tjenester som Travis, og mange mennesker har allerede Github-konti, så det er et godt sted for projekter at være. Folk bruger også deres Github-profil som en slags portefølje, så de er motiverede til at lægge flere projekter der. Github er en de facto standard til vært for open source-projekter. ”

Tdammers: ”Alvorligt problem med git ville være brugergrænsefladen, som er en slags kontraintuitiv, til det punkt, at mange brugere bare holder fast i en håndfuld huskede besværgelser.

Github: det mest alvorlige problem her er, at det er en proprietær hostet løsning; du køber bekvemmelighed, og prisen er, at din kode er på en andens server og ikke længere er under din kontrol. En anden almindelig kritik af github er, at dens arbejdsgang ikke er i overensstemmelse med selve git-ånden, især den måde, pull-anmodninger fungerer på. Og endelig monopoliserer github det kodehostende landskab, og det er dårligt for mangfoldighed, hvilket igen er afgørende for et blomstrende gratis softwarefællesskab. ”

Dør: ”Hvordan er det tilfældet? Endnu vigtigere, hvis det er tilfældet, så er det, der er gjort, gjort, og jeg antager, at vi sidder fast med Github, da de kontrollerer så mange projekter. ”

Tdammers: ”Koden er hostet på en andens server," en anden "i dette tilfælde github. Hvilket for et open source-projekt typisk ikke er et stort problem, men alligevel kontrollerer du det ikke. Hvis du har et privat projekt på github, er den eneste forsikring om, at det forbliver privat, githubs ord for det. Hvis du beslutter at slette ting, kan du aldrig være sikker på, om det er blevet slettet eller bare skjult.

Github kontrollerer ikke selve projekterne (du kan altid tage din kode og være vært for den andre steder og erklære den nye placering som den "officielle"), den har bare dybere adgang til koden end udviklerne selv. ”

Drelos: ”Jeg har læst en masse ros og dårlige ting om Github (her er et eksempel), men mit enkle noob-spørgsmål er, hvorfor er en indsats mod en gratis og åben" version "ikke?”

Twizmwazin: ”GitLab skubber lidt der.”

Mere på Reddit

DistroWatch gennemgår XStream Desktop 153

XStreamOS er en version af Solaris oprettet af Sonicle. XStream Desktop bringer kraften fra Solaris til desktopbrugere, og distrohoppere kan være interesserede i at tjekke det ud. DistroWatch foretog en fuld gennemgang af XStream Desktop 153 og fandt ud af, at den klarede sig ret godt.

Jesse Smith rapporterer for DistroWatch:

Jeg synes, XStream Desktop gør en masse ting godt. Ganske vist fik min prøve en stødende start, når operativsystemet ikke startede på min hardware, og jeg ikke kunne få skrivebordet til at bruge min skærms fuldskærmsopløsning, når jeg kørte i VirtualBox. Men efter det fungerede XStream ret godt. Installationsprogrammet fungerer godt, operativsystemet oprettes automatisk og bruger opstartsmiljøer og sikrer, at vi kan gendanne systemet, hvis noget går galt. Pakkehåndteringsværktøjerne fungerer godt, og XStream leveres med en nyttig samling af software.

Jeg stødte på et par problemer med at afspille medier, specielt at få lyd til at arbejde. Jeg er ikke sikker på, om det er et andet hardwarekompatibilitetsproblem eller et problem med mediesoftwaren, der leveres med operativsystemet. På den anden side fungerede værktøjer som webbrowser, e-mail, produktivitetspakke og konfigurationsværktøjer godt.

Hvad jeg værdsætter mest ved XStream er, at operativsystemet er en gren af ​​OpenSolaris-familien, der holdes opdateret. Andre derivater af OpenSolaris har en tendens til at ligge bagud, i det mindste med desktop-software, men XStream leverer stadig de nyeste versioner af Firefox og LibreOffice.

For mig personligt mangler XStream et par komponenter, som en printermanager, multimediesupport og drivere til min specifikke hardware. Andre aspekter af operativsystemet er ret attraktive. Jeg kan godt lide den måde, som udviklerne har oprettet LXDE på, jeg kan godt lide standardsamlingen af ​​software, og jeg kan især godt lide den måde, filsystemsystems snapshots og boot-miljøer er aktiveret ud af kassen. De fleste Linux-distributioner, bortset fra openSUSE, har endnu ikke fanget nytten af ​​boot-miljøer, og jeg håber, det er en teknologi, der bliver samlet op af flere projekter.

Mere på DistroWatch

Street Fighter V og SteamOS

Street Fighter er en af ​​de mest kendte spilfranchises nogensinde, og nu har Capcom meddelt, at Street Fighter V kommer til Linux og SteamOS om foråret. Dette er en god nyhed for Linux-spillere.

Joe Parlock rapporterer for Destructoid:

Er du en af ​​de under en procent af Steam-brugere, der spiller på et Linux-baseret system? Er du en del af den endnu mindre procentdel af mennesker, der spiller på Linux og er begejstrede for Street Fighter V? Nå, jeg har nogle gode nyheder til dig.

Capcom har via Steam meddelt, at Street Fighter V kommer til SteamOS og andre Linux-operativsystemer engang i foråret. Det kommer uden ekstra omkostninger, så de, der allerede ejer pc-build af spillet, vil bare være i stand til at installere det på Linux og være god at gå.

Mere på Destructoid

Gik du glip af en sammenfatning? Tjek Eye On Open-startsiden for at blive fanget med de seneste nyheder om open source og Linux.

TOP