Programmering

3 Kaggle-alternativer til datalogi i samarbejde

Hvad er den bedste måde at få et godt svar på et hårdt spørgsmål? Spørg en flok mennesker, og lav en konkurrence ud af det. Det har længe været Kaggles tilgang til datavidenskab: Vend hårde missioner, som at gøre detektion af lungekræft mere nøjagtig, til bounty-betalende konkurrencer, hvor de bedste hold og de bedste algoritmer vinder.

Nu ruller Kaggle ind på Google, og mens alle tegn peger på, at det holdes som det er for nu, vil der være uro om de langsigtede udsigter til et websted med et så hengiven samfund og en idiosynkratisk tilgang.

Her er tre andre websteder, der deler en lignende mission, hvis de ikke udtrykkeligt følges i Kaggels fodspor. (Bemærk, at nogle websteder, som CrowdAnalytix, kan overveje accepterede løsninger i konkurrencer som værker til leje og dermed deres ejendom.)

CrowdAI

Et produkt af École Polytechnique Fédérale de Lausanne i Schweiz, CrowdAI er en open source-platform til at være vært for åbne dataudfordringer og få indsigt i, hvordan de pågældende problemer blev løst. Platformen er ret ny med kun seks udfordringer, der er tilbudt hidtil, men de selvstudier, der stammer fra disse udfordringer, er detaljerede og værdifulde og giver trinvise metoder til at gengive det arbejde eller skabe noget lignende. De eksisterende øvelser dækker almindelige rammer som Torch eller TensorFlow, så det er et godt sted at skaffe praktiske detaljer til brug af dem.

DrivenData

DrivenData, oprettet af et konsulentfirma, der beskæftiger sig med professionelle dataproblemer, er vært for onlineudfordringer, der varer et par måneder. Hver er fokuseret specifikt på presserende problemer overfor hele verden, som at forudsige spredning af sygdomme eller udvinde Yelp-data for at forbedre restaurantinspektionsprocesser. Ligesom Kaggle har DrivenData også et datavidenskabslistekort - en funktion, som folk er bekymrede for, kan gå glip af Kaggle efter erhvervelse.

CrowdAnalytix

Støttet af investorer fra Accel Partners og SAIF Partners fokuserer CrowdAnalytix på at være vært for datadrevne problemløsningskonkurrencer snarere end at dele information, der er resultatet af dem. Konkurrencer tilbydes for at finde løsninger på problemer i kategorier som modellering, visualisering og forskning, og hver har dusør i tusinder af dollars. Nogle tidligere udfordringer inkluderer forudsigelse af de reelle omkostninger ved arbejdstageres erstatningskrav eller flyselskabsforsinkelser. Andre konkurrencer er dog ikke vært for penge, men for at give en konkurrencedygtig mulighed for at lære en relateret disciplin, såsom R-sproget.