Programmering

Klocwork indstiller softwarekodeanalysepakke til smidige projekter

Klocwork leverer senere denne måned version 9.0 af sit Insight Pro-produkt til kildekodeanalyse, som virksomheden siger tilbyder muligheder for agile programmeringsprojekter.

Insight Pro, der tilbydes som en række værktøjer, analyserer kode for hukommelse og ressourcelækage, bufferoverløb og sikkerhedssårbarheder. Med version 9 går Klocwork "uden for det traditionelle område med bare at finde bugs", sagde Gwynn Fischer, CTO hos Klocwork.

[Hold dig opdateret med de nyeste kodeanalysenyheder med sin kodeanalyseside. ]

Funktioner i version 9.0 er beregnet til agile udviklere, der skal producere arbejdskode inden for kort tid, sagde Fisher.

Gennemgang af samarbejdskode i frigivelsen gør det muligt at gennemgå koden af ​​en arkitekt eller teamleder. Et RSS-feed giver udviklere besked om kode, der er klar til gennemgang.

”Al kode stilles til rådighed for alle,” sagde Fisher. "Enhver kan når som helst deltage i gennemgangen af ​​denne kode."

Der er også en database med semantisk information om en brugers kodebase. Databasen kan bruges til at udføre datastrømsanalyse for at finde fejl i koden.

Version 9.0 tilbyder kodeomdannelse til bygningskode, der kan vedligeholdes og funktionelt opdeles, så den næste udvikler, der ser på den, kan fortælle, hvad koden gør. "Koden bliver selvdokumenterende," sagde Fischer.

Tilgængelig på Thanksgiving, version 9.0 kan også bruges i ikke-smidige miljøer, såsom vandfaldsprojekter.

Prisfastsættelse for version 9.0 koster omkring $ 1.700 pr. Bruger i et år.

Denne historie, "Klocwork tunes software code analysis suite for agile projects," blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg den seneste udvikling inden for applikationsudvikling på .com.