Programmering

Vizioncores vRanger Pro 3.2 - Fra backup til P2V

Vizioncore har udgivet en opdateret version af sin brancheanerkendte sikkerhedskopierings- og gendannelsesløsning - vRanger Pro 3.2, et agentløst backupværktøj, der kan give en konsekvent sikkerhedskopi af kørende virtuelle computere. Produktet er nu aktiveret med en VSS-driver, der gør det muligt for vRanger Pro at give transaktionel konsistens i sikkerhedskopier og gendannelser.

En af de interessante nye funktioner, der findes i vRanger Pro 3.2, er dens P2V D / R-kapacitet. Med udprøvet teknologi giver vRanger kunder mulighed for at anvende de samme fordele ved vRanger-backup og gendannelsesteknologi på fysiske maskiner og uden agenter eller nogen forstyrrelse af den fysiske maskine.

Hver installation af vRanger Pro 3.2 inkluderer en P2V-evalueringslicens, der er god til tre gratis P2V-sikkerhedskopier.

Nye funktioner findes i denne udgivelse:

  • VSS - vRanger Pro inkluderer en VSS-driver, der bruger Microsofts Volume Shadow Copy Service til at sætte applikations "forfattere" på pause. Denne funktion gør det muligt for quiescing af understøttede databaser at give et transaktionelt konsistent backupbillede.
  • P2V Disaster Recovery - Udnyttelse af P2V-motoren fra vConverter giver vRanger Pro en sikker og pålidelig måde at fange sikkerhedskopier på billedniveau af enhver fysisk Windows-server. Et backupjob kan konfigureres til en fysisk server med blot et par klik uden afbrydelse af kildemaskinen. Denne agentfri, genstartfri proces giver den ultimative fleksibilitet i konfiguration af miljøer, samtidig med at den lave RTO for sikkerhedskopier på billedniveau opretholdes.
  • Gendan til separate datalagre - VMware understøtter en almindelig praksis med at opdele en virtuel maskine i to VMDK-filer (en OS-fil og en datafil måske), svarende til partitionering af et fysisk drev. Almindelig praksis for mange organisationer er at gemme disse filer forskellige steder eller i datalagre. vRanger Pro understøtter nu udvælgelsen af ​​separate datalagre ved gendannelse af VM'er med flere VMDK'er
  • NoZip gendanner - vRanger Pro understøtter nu gendannelse fra en ukomprimeret sikkerhedskopi. Dette muliggør fuld integration med Data Domain dedupliceringsløsninger, der i høj grad reducerer mængden af ​​lagerplads, der kræves til sikkerhedskopier.
  • Forbedrede skrivehastigheder - Ved hjælp af en proprietær driver har vRanger Pro øget skrivehastigheder ved sikkerhedskopiering eller gendannelse til VMFS. Dette giver mulighed for kortere sikkerhedskopieringstider og muliggør en lavere RTO ved at reducere den tid, der kræves for at gendanne en sikkerhedskopi.