Programmering

AOL lancerer Alto-skytjeneste for at samle Gmail og andre

AOL tilbød en begrænset forhåndsvisning torsdag af en ny skybaseret e-mail-tjeneste, der automatisk sorterer indhold for at hjælpe med at bekæmpe "indbakke-træthed" og ikke tvinger brugerne til at få en ny adresse.

At få brugere til at skifte e-mail-udbyder er ikke noget bedst, men AOL håber at gøre det med sin Alto ved at gøre det lettere for dem at holde styr på alle deres e-mails. Alto bruger noget, der kaldes stakke til at gøre det.

[Udforsk den nye generation af overvågningssystemer, der tackler udfordringerne ved store applikationer og dynamiske infrastrukturer med "Cloud Monitoring Deep Dive Report." Download det i dag! | Tjek også vores "Cloud Security Deep Dive", vores "Cloud Storage Deep Dive" og vores "Cloud Services Deep Dive." ]

Stakkerne trækker automatisk ud og organiserer vigtigt indhold fra en brugers indbakke og samler dem i mapper, der vises på åbningssiden.

For eksempel sorteres alle fotos, som brugere sender og modtager gennem en af ​​deres e-mail-konti, automatisk i en dedikeret fotostak, så brugerne lettere kan finde lange begravede fotos eller straks se nye, når de ankommer. Fotos kan også sorteres efter afsender, dato og indbakke eller deles lige fra Alto til Facebook eller Twitter ifølge AOL.

Udover fotos har Alto forudindlæste stakke til vedhæftede filer og sociale underretninger, detailhandlere og daglige tilbud. Brugere kan også trække og slippe individuelle e-mails for at oprette deres egne stakke baseret på for eksempel afsendere, modtagere og nøgleord, sagde AOL.

Alto kræver ikke, at brugerne går igennem besværet med at få en ny e-mail-adresse - brugere kan simpelthen genbruge legitimationsoplysninger til deres Gmail-, Yahoo Mail-, AOL Mail- eller .Mac-adresse.

Indtil videre er Alto kun tilgængelig i begrænset forhåndsvisning og accepterer nye brugere efter først til mølle-basis. Brugere kan ansøge på altomail.com-webstedet.