Programmering

Hvad er nyt i Anaconda-distributionen til Python

Anaconda, Pythons sprogdistribution og arbejdsmiljø til videnskabelig computing, datalogi, statistisk analyse og maskinindlæring, er nu tilgængelig i version 5.2 med tilføjelser til både dets virksomheds- og open source-community-udgaver.

Hvor downloades Anaconda 5.2

Community-udgaven af ​​Anaconda Distribution er tilgængelig til gratis download direkte fra Anacondas hjemmeside. For-pay-virksomhedsudgaven med professionel support kræver kontakt med salgsteamet fra Anaconda (tidligere Continuum Analytics).

Aktuel version: Hvad er nyt i Anaconda 5.2

Denne virksomhedsudgave af Anaconda, der blev udgivet i denne uge, tilføjer nye funktioner omkring jobplanlægning, integration med Git og GPU-acceleration.

Tidligere versioner af Anaconda Enterprise blev bygget for at give professionelle mulighed for at udnytte flere maskinlæringsbiblioteker i en forretningskontekst - TensorFlow, MXNet, Scikit-learning og mere. I version 5.2 tilbyder Anaconda måder at træne modeller på en sikkert delt central klynge af GPU'er, så modeller kan trænes hurtigere og mere omkostningseffektivt.

Også nyt i Anaconda Enterprise er evnen til at integrere med eksterne kodeopbevaringssteder og kontinuerlige integrationsværktøjer, såsom Git, Mercurial, GitHub og Bitbucket. Et nyt jobplanlægningssystem gør det muligt at køre opgaver med jævne mellemrum - for eksempel at omskole en model på nye data.

Ændringer i fællesskabsversionen inkluderer følgende:

  • Sikkerhedsrettelser til omkring 20 pakker baseret på CVE-analyser.
  • Rettelser til Windows-installationsprogrammet for at forhindre brug af ugyldige installationsstier eller forårsage kollisioner med eksisterende softwarekomponenter.
  • Bedre brug af arbejdskataloger i Windows i installationsscenarier for flere brugere.

Tidligere version: Hvad er nyt i Anaconda 5.1

Anaconda 5.1, og de efterfølgende rettelser, har for det meste været mindre touch-ups til både virksomheds- og community-udgaverne.

Nogle bemærkelsesværdige ændringer af enterprise-udgaven inkluderer et nyt installationsscript efter installation og GUI, der letter den efterkonfiguration, der er behov for med en ny Anaconda Enterprise-installation (for eksempel når du opsætter TLS-certifikater). Du har også evnen til at generere "brugerdefinerede Anaconda-installatører, pakker til Cloudera CDH og styringspakker til Hortonworks HDP." Ændringer i community-udgaven inkluderer muligheden for at bruge Microsoft Visual Studio Code som redigeringsmulighed på installationstidspunktet.

Tidligere version: Hvad er nyt i Anaconda 5.0

Linux- og MacOS-versionerne af Anaconda 5 er bygget med nye compilere: GCC 7.2 til Linux og Clang 4.01 til MacOS. Dette udvider hastigheden ved disse compilere til brugere af tidligere udgaver af disse operativsystemer - til MacOS 10.9 Mavericks og CentOS 6.

Anaconda 5 leverer også Python-pakker genopbygget med den nye compiler gennem sit pakkehåndteringsværktøj conda. Indtil videre er disse genopbyggede pakker tilgængelige via en anden installationskanal.

Anacondas langsigtede plan er at gøre den nye installationskanal til standard, da flere pakker føjes til den nye kanal, og som brugere får de nyligt optimerede pakker og giver dem en shakedown.

Relateret video: Hvordan Python gør programmeringen nemmere

Python er perfekt til IT og forenkler mange slags arbejde, lige fra systemautomatisering til arbejde inden for banebrydende felter som maskinindlæring.

Anaconda conda værktøj forenkler installation af Python-pakker, der bruges i statistik og dataanalyse, fordi mange af disse pakker har komplekse binære afhængigheder. Conda-forge er en GitHub-organisation, hvor brugere kan dele pakker, opbygge opskrifter og distributioner af projekter, der er bygget til conda.

Nogle 3.200 pakker fra Conda-forge er tilgængelige på deres egen pakkeliste. Blandt nogle af de senest opdaterede:

  • Cassandra-chauffør, et Python-modul til arbejde med Apache Cassandra og dets binære dataadgangsprotokol.
  • pyinstallertil bundtning af en Python-app som en selvstændig eksekverbar.
  • plottet, et interaktivt grafbibliotek.
  • openblas, et bibliotek til grundlæggende vektor- og matrixmatematik.

Anacondas strategi, der bevæger sig fremad, er at bruge Conda-forge som sin kilde til opbygningsopskrifter, både for konsistens skyld og for at tillade et bredere udvalg af tredjepartspakker, der skal bruges i Anaconda.

Også nyt i Anaconda 5.0:

  • Mere end 100 pakker tilgængelige igennem conda er blevet opdateret eller revideret. Et stort projekt til acceleration af beregningshastigheder på konventionelle CPU'er, Intel Math Kernel Library, er nu tilgængeligt i version 2018.0.0.
  • NumPy-brugere kan nu arbejde med en bredere vifte af versioner af den populære matematik- og statistikpakke. Andre pakker i Anacondas suite afhænger muligvis af forskellige versioner af NumPy, men brugere vil muligvis have adgang til den nyeste og større version. (Anacondas betegnelse for dette er "afhængighedsfastgørelse.")
  • R-sprogbrugere har nu adgang til R version 3.4.2. Alle R's pakker, inklusive RStudio, blev genopbygget ved hjælp af Anacondas nye compilere.