Programmering

Top 10 specialwebbrowsere, du måske har gået glip af

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Side 3 Næste Side 3 af 8

Specielle webbrowsere: Gennemse socialt med Flock

Et eller andet sted i et andet univers, der blev oprettet, da webhistorikken tog en anden drejning, eksisterer Facebook ikke, og Flock er den dominerende browser, der forener mennesker med deres venner og lader dem dele links og meddelelser. De mennesker, der byggede Flock, erkendte vigtigheden af ​​social browsing for længe siden og skabte et værktøj til at hjælpe med at få dette gjort.

Af en eller anden grund sluttede folk sig til Facebook i stedet for at vedtage en ny browser. I dag antyder nogle skøn - måske falske - at 20 procent af webtrafikken er afsat til Facebook-opdateringer. Nogle e-mail-tjenester siger, at den rigtige mail rejser via Facebook, mens e-mail-spool-filerne for det meste er fyldt med spam og opdateringer fra Facebook om meddelelser.

Flock tilpassede sig pænt til denne ændring ved at vedtage adgang til Facebooks API. Mens du surfer på nettet, henter Flock statusopdateringer fra Facebook, Twitter og andre RSS-feeds og ruller derefter disse oplysninger sammen med hovedsiden. Du kan pege din browser hvor som helst du vil hen og aldrig lade Facebook eller Twitter være bagud.

Flock er fuldt integreret med disse tjenester, en tilgang, der giver mere mening end at tilbyde mange af de samme tjenester. Sikker på, du kan altid gå til Facebook.com, men det kræver skift fra sted til sted, når du ser noget, der er værd at dele. Mange af disse funktioner fungerer bedre pakket ind i browseren end adskilt som et websted, og Flock opnår det.

Flock-browseren tilbyder også et par forbedringer, som Facebook burde have leveret for længe siden, såsom at klassificere nogle mennesker som bedre venner end andre. Deres nyheder dukker straks op i Flocks sidebjælke, mens tante Judys kattebilleder kan vente til senere.

Kernen i Flock-browseren er nu Google Chrome, mens Flock oprindeligt blev bygget omkring Firefox. Selvom det kan være svært for nogle brugere at forlade Firefox-økosystemet og dets enorme samling af tilføjelser, er der nu få grunde til ikke at bruge Flock i stedet for Chrome. Du får alle Chromes kernestyrker og tilgængelige udvidelser sammen med Flocks ekstra kræfter.