Programmering

Microsoft ombryder skjult Bing Finance med andre Bing-apps at følge

På vej ind i dagens Windows Technical Preview-udrulning finder brugerne sig i en Bing-to-MSN-tusmørkezone. Mens Microsoft ikke officielt har annonceret rebranding, så bedst jeg kan fortælle, ser det ud til alle de Metro Bing-apps, vi er kommet til at kende og elske (Nyheder, Vejr, Rejse, Finans, Sport, Sundhed & Fitness, Mad & Drink) bliver til MSN-apps. Men på en eller anden måde har Windows 8 ikke helt fanget den nye MSN-virkelighed.

Har du en Windows 8 / 8.1-computer praktisk? Prøv dette: Gå til Metro-startskærmen, og skriv "penge". Chancerne er gode, du finder ikke nogen Metro-apps, der indeholder navnet "penge". Skriv derefter "økonomi". Sikker nok vises Metro Bing Finance-appen. Fyr det op. I øverste venstre hjørne finder du, at du rent faktisk kører MSN Money, ikke Bing Finance.

Det bliver nysgerrig. Gå til Windows Store og find "penge". Du finder ud af, at du allerede har MSN Money-appen installeret. Heldige dig. Der er ingen omtale af "økonomi".

Aldrig en til at stræbe efter at genbruge et træt gammelt mærke (Live, nogen?), Microsoft genbruger MSN-navnet for at forvirre de besværlige ud af kunder med Windows 8 og Windows Phone (er, Windows-telefon?). De gamle Bing Metro-apps er væk. I stedet for er de nye MSN Metro-apps. De ser ud og fungerer det samme og fungerer stadig som en minimal frontend til Microsofts websted (ligegyldigt MSNBC, som fortsætter som en separat enhed).

Det gamle msn.com-websted omdirigerer nu til preview.msn.com, hvorfra du nu direkte kan få adgang til Hotmail (gør det til outlook.com), Office Online, OneNote, OneDrive, Bing Maps (ja, det er stadig Bing), Facebook, Twitter, Xbox Music og Skype - eller er det MSN Skype?

Jeg er villig til at gætte på, at vi hører mere om denne revolutionerende udvikling under dagens Windows Technical Preview-udrulning.