Programmering

Top 15 gratis værktøjer til hvert Windows-skrivebord

Hvis du ikke har kigget på Windows-værktøjslandskabet for nylig, har du en stor overraskelse. Mange af de gamle favoritter er ændret og bringer nye funktioner til Windows 7 samt XP. Andre er faldet forbi, erstattet af upstarts, der leverer meningsfuld funktionalitet, der engang kostede store penge.

Men hvor skal man begynde? Når alt kommer til alt er der næsten ingen ende på antallet af værktøjer, der tilbydes til Windows-desktops. For at hjælpe dig med din søgen efter at finde de bedste gratis værktøjer, der er tilgængelige til Windows, gennemgik jeg anmeldelser, sigtede gennem hundredvis af websteder og slog ud Windows-kyndige kunder og kolleger for at se, hvilke produkter der faktisk hjælper Windows-brugere med at arbejde hurtigere og frigøre tid for vigtigere ting i deres hverdag - og i deres liv.

[Få alle de detaljer, du har brug for til implementering og brug af Windows 7 i redaktørens 21-siders Windows 7 Deep Dive PDF-specialrapport. | Hold dig ajour med de vigtigste Microsoft-teknologier i vores Technology: Microsoft-nyhedsbrev. ]

Jeg har kogt anbefalingerne ned til 15 hjælpeprogrammer, der hører hjemme i hver Windows-brugers pose med tricks. De er alle gratis til personlig brug; mange er også gratis til erhvervsmæssig brug.

Selvom du regner med, at Windows gør alt hvad du behøver, skal du tage et øjeblik for at se, om noget her kildes. Medmindre du kører Windows inde i et låst Faraday-skjold, vil jeg vædde på, at du finder et program eller to, der gør dit liv lettere.

Top gratis værktøjer til Windows: Dropbox

Download: Dropbox

Formål: Kopiering af flere computere / telefoner / skyer

Platforme: Windows 7, Vista, XP; Windows Server 2008, 2003; Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry, webgrænseflade

Omkostninger: Gratis op til 2 GB; $ 9,99 / måned for 50 GB; $ 19,99 / måned for 100 GB

Her er hvor svært det er at overføre filer fra computer til computer til telefon til internettet og holde dem alle opdaterede: Installer Dropbox på din computer (Windows, Mac, Linux) eller mobiltelefon (iPhone, Android, BlackBerry), og træk derefter en vilkårlig fil, du vil dele til feltet.

Dropbox tager sig af resten, automatisk kopierer filerne i den udpegede dropbox-mappe til dropboxes på alle de sammenkædede computere og telefoner og efterlader en ekstra kopi på Internettet, hvor du kan få adgang til dine filer via enhver webbrowser. Selvfølgelig kræves brugernavne og adgangskoder, og computere og telefoner opdateres kun, når de er knyttet til Internettet. Men når Dropbox er oprettet, kan du holde dine filer på denne ene fælles placering og få dem magisk replikeret næsten hvor som helst.

Du kan endda oprette "offentlige" dropboxes og sende webadressen til venner, som derefter kan se i din dropbox.