Programmering

SenderBase.org får en opdatering

IronPort - også kendt som Ciscos seneste erhvervelse - har lanceret en opdateret version af sit SenderBase.org trafikovervågningsside, der fungerer som en gratis online malware og spam-ressource for it-administratorer.

Sammen med en ny brugergrænseflade, der hævder at gøre det meget lettere for folk at analysere tendenser inden for e-mail, virusudbrud og spywaremønstre, lover e-mail-distributørens omdømme-tjeneste en liste over opgraderinger, herunder:

-Nye omdømmescore, der er beregnet til at hjælpe folk med at finde ud af, om deres netværk bruges af spammere og botnet. Efter indtastning af deres IP-adresse modtager en bruger en score på dårlig, neutral eller god, afhængigt af resultaterne.

-Mere detaljerede oversigtsrapporter for spam og vira inklusive geografiske data om spam-kilder (linket til Google Maps) samt information om de typer malware og diskenheder, der stammer fra individuelle kilder.

-Detaljerede rapporter om individuelle trusselskilder og -formater, herunder IP-adresse, volumen og domæne, der er knyttet til hver trussel sammen med historiske data. Brugere kan også oprette deres egne tilpassede rapporter.

Brancheovervågere sagde, at SenderBase allerede har vist sig at være en værdifuld ressource for it-samfundet.

"Databredden er nøglen til at træffe nøjagtige beslutninger om sikkerhedstrusler," sagde Brian Burke, forskningschef for IDCs Security Products-tjeneste, i en erklæring. "IronPorts SenderBase Network giver en hidtil uset realtidsoversigt over sikkerhedstrusler fra hele verden. Den nye SenderBase grafiske grænseflade, forbedrede rapporteringsværktøjer og brugervenligheden giver omfattende data, som internetudbydere og virksomheder kan bruge til at hjælpe dem med at træffe kritiske sikkerhedsbeslutninger . "

SenderBase hævder allerede at behandle over 25 procent af verdens e-mail-trafik for trusler med oplysninger taget fra 75.000 deltagende organisationer og i alt mere end 5 milliarder forespørgsler om dagen.

Ifølge webstedets seneste resultater er kun 12,4 procent af al e-mail-trafik legitim, mens omkring 78,3 procent af verdens e-mail-trafik genereres fra IP-adresser, som virksomheden identificerer som mistænkelig.

En række producenter af sikkerhedssoftware har lanceret såkaldte omdømmetjenester i det sidste år, der lover at tage information hentet fra SenderBase og andre lignende ressourcer til at spore malware og spam-mønstre.

"Omdømme er baseret på data, og bredden af ​​data er nøglen til at træffe nøjagtige beslutninger om sikkerhedstrusler," sagde Tom Gillis, senior vice president for marketing hos IronPort Systems. "Da vi først lancerede SenderBase for fire år siden, vidste vi, at det havde magt til at ændre den måde, organisationer lige fra små virksomheder til Global 2000 førte krig mod spam. I dag bygger IronPort SenderBase Network på den succes for at give endnu mere nøjagtig og uovertruffen indsigt i ikke kun spam-mønstre, men også i webbaserede trusler. "