Programmering

Top 8 grunde til, at softwareapparater trumfer hardwareapparater

Virtualisering er fortsat et varmt emne, og cloud computing er brændende, men når man omfavner en trend, er det vigtigt at vide nøjagtigt, hvorfor du gør det, og hvordan det vil påvirke din bundlinje. Og softwareapparater er en af ​​disse nye og voksende tendenser.

Certeon er et af de første virksomheder, der tilbyder applikationsacceleration som et fuldt virtuelt apparat. Og virksomheden så længe og hårdt på årsagerne til, at det var fornuftigt at skifte hele sin forretningsmodel fra hardware til software. Så hvem kan bedre hjælpe mig med dette problem og forklare tendensen mod softwareapparater?

[Hold dig ajour med de seneste virtualiseringsnyheder med 's virtualiserings nyhedsbrev og virtualiseringskanal. ]

På spørgsmålet sagde Certeon, at virksomheden indsnævrede det til de otte vigtigste grunde til, at hardware mangler software, når det serverer WAN-optimering og applikationsacceleration til distribuerede virksomheder. Denne liste inkluderer at se på emner som TCO, energi, implementering og ulempen ved det, den kalder "apparatopbygning."

Så hvad er de otte topårsager, som Certeon kom på?

1.  Fleksibilitet til at køre på industristandard-servere og hypervisorer - Et virtuelt softwareapparat kan køre på en industristandardserver og hypervisor, som muliggør følgende:

  • Servere, der skal konsolideres uden behov for tilføjelse af ekstra hardware til strøm, afkøling og administration, hvilket eliminerer "apparatopbygning"
  • Serveropgraderinger skal foretages ved at tilføje komponenter (CPU, hukommelse, lager) i stedet for gaffeltruckopgraderinger
  • Andre applikationer til at køre på denne server sammen med den virtuelle apparatsoftware uden begrænsninger

2.  At lære at dele betyder ikke flere ressourcer, der er underudnyttet - Virtualiserede apparater kan dele systemressourcer (CPU, hukommelse, disk) med andre VM-applikationer, hvilket gør ineffektiv brug af apparatressourcer en saga blot.

3.  Dynamisk ressourceallokering (DRS) - DRS giver mulighed for at styre systemressourcer baseret på ændringer i belastning eller krav. DRS vil gøre det samme for et virtuelt apparat til applikationsacceleration, hvilket gør det muligt at tildele det til at spare på netværksbåndbredde og dramatisk øge applikationsydelsen til fjernbrugere, hvor det er nødvendigt. Dette betyder også, at et nyt niveau af skalerbarhed virtuel apparatsoftware kan udnytte stigninger i systemressourcer uden "gaffeltruck" -opgraderinger af hardwareapparater.

4.  Virtuel maskinbevægelse - Virtuelle maskinressourcer kan flyttes dynamisk uden at afbryde processer og allokeres, hvor der er mest behov. Det samme gælder for et virtuelt apparat, der gør det muligt at flytte WAN-optimering og applikationsaccelerationstjenester fra en maskine til en anden uden afbrydelse af tjenesterne.

5.  Høj tilgængelighed - Hardware- eller softwarefejl plejede at være en IT-katastrofe. Et virtuelt apparat udnytter funktionerne med høj tilgængelighed på en virtuel maskine uden pause i tjenesten.

6.  Central implementering og styring - Nu kan virtuelle apparatbilleder distribueres og klargøres via virtuelle maskines centrale styringssystemer såsom VMware Virtual Center eller Microsoft System Center Virtual Machine Manager fra et centralt datacenter til en virtuel server overalt i virksomheden.

7.  Lavere omkostninger - Dette er en no-brainer: software er billigere at købe og vedligeholde. Specifikt til virtualiseret applikationsacceleration har testresultater vist op til 60 procent lavere TCO end ved brug af hardware WAN-optimeringsapparater.

8.  Nem installation, nem betjening - Det er ikke nødvendigt at sende hardware-apparater til flere fjernkontorer, og med et virtuelt apparat kan du centralt administrere softwaredistribution, opsætning og opdateringer for at komme op (og holde dig op) med det samme.

Hvad synes du? Hvad er dine tanker om software og hardware apparater?