Programmering

Teknologi er stedet at være for de øverste job på niveau

College-kandidater med webudviklingsevner sidder smukt i det nuværende jobmarked.

En rapport om de bedste og værste entry-level job frigivet af WalletHub i dag viser "Web applikationsudvikler" øverst. IT-relaterede job tager faktisk fire af de fem bedste placeringer og seks af de top 10.

WalletHub, der leverer et socialt netværk med fokus på økonomi, sammenlignede 109 typer entry-level job baseret på 11 nøgletal, der spænder fra startløn til branchens vækstrate. De positive fund fra WalletHub forstærker, hvad andre har rapporteret om jobmarkederne for it og softwareudvikler, hvor Mondo viser lukrative lønninger for ønskelige it-færdigheder, og CompTIA finder ud af, at systemsoftwareudviklere har det højeste vækstpotentiale for alle it-medarbejdere gennem 2020.

På trods af at han tog WalletHubs øverste plads, var "webapplikationsudvikler" ikke den mest indbringende, når det gjaldt startløn. Det rangerede kun 26. med en medianløn på $ 55.235 og 13. i indkomstvækstpotentiale, sagde John Kiernan, senioranalytiker hos WalletHub. Samlet set var medianlønnen for en ny webudvikler $ 63.160, mens positionen på informationssikkerhedsanalytikerstillingen havde en median startløn på $ 54.420 og en gennemsnitlig løn på $ 88.590.

Mondo fandt i sin egen rapport om nye færdighedsgrupper høje lønninger til stillinger som "Android-udvikler", der betaler $ 135.000 til $ 165.000 og "Salesforce.com-arkitekt", som kom ind på $ 180.000 til $ 200.000. Men Mondos undersøgelse kiggede på job for folk, der havde de nævnte færdigheder, snarere end kun at se på job på indgangsniveau.

IT-job monopoliserede ikke WalletHubs liste, når det drejede sig om den hurtigste forventede jobvækst i 2022, men "Informationssikkerhedsanalytiker" med en forventet vækstrate på 36,5 procent blev nummer to og "Computer numerisk styringsmaskinprogrammerer" blev nummer fire på 27,6 procent .

Ved udarbejdelsen af ​​sin rapport kiggede WalletHub på US Bureau of Labor Statistics-data såvel som data fra jobwebsteder som Indeed.com.

Denne historie, "Tech er stedet at være for de bedste job på første niveau", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Få det første ord om, hvad de vigtige tekniske nyheder virkelig betyder med Tech Watch-bloggen. For at få den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, følg .com på Twitter.