Programmering

Supercharged Android: 12 apps til at booste din smartphone

Psst ... Kom tæt på. Der er noget, jeg har brug for at fortælle dig, og der er ingen nem måde at sige det på: Din Android-smartphone lever muligvis ikke op til sit fulde potentiale.

Jeg ved, jeg ved - du har elsket det. Du har passet det. Du har vugget det, mens du ser "Frasier" -genkørsler om natten. Men på trods af al den ømme pleje er der en anstændig chance for, at din smartphone har skjulte strømlommer, som du endnu ikke har låst op.

[Hold øje med de vigtigste mobiludviklinger og indsigter med Mobile Edge-bloggen og Mobilize-nyhedsbrevet. | Se, hvem der vinder iOS versus Android deathmatch. ]

Meget af Android's dygtighed, ser du, kommer fra dets fleksibilitet. Takket være Googles åbne tilgang til applikationer er der praktisk talt ingen grænse for, hvordan du kan udvide din telefons funktionalitet og tilpasse dens eksisterende funktioner. Det tager ikke meget tid eller kræfter at skrue drejeknappen op på, hvad din enhed kan, enten; du skal bare vide, hvor du skal begynde.

Så gør dig klar til at gøre din smartphone stærkere og mere alsidig end nogensinde.

Du kan downloade disse apps hurtigt fra din Android-smartphone fra Android Market, hvis du scanner den viste QR-billedkode for hver - men hvis du vil scanne dem ved hjælp af din Android-smartphone, skal du læse den på den mobilvenlige webside ; Desværre fungerer vores almindelige hjemmeside ikke på mobile enheder. (Også hvis billederne ikke vises korrekt på din desktop-browser, skal du gå til den originale artikel på .com.)